Barış Cem Karakaş
Odunlara Vur Vur Vur!
- Katılım
- 7 Ocak 2015
- Mesajlar
- 28
- Elmaslar
- 4
- Puan
- 13.260
- Yaş
- 33
DİKKAT! : BU PLUGİN TANITIMI batihost.com'a uygun tanıtılmıştır. (Reklam İse Bilmiyordum Kalıdrabilirsiniz)
Websend plugini hem server hem de siteniz için yararlıdır.
Bir site ve sunucu açtığınızda siteden market alışverişi yapmak için gerekli ve sitededen sunucuya komut gönermenizi sağlayan bir plugindir indirmenizi ve kurmanızı tavsiye ederim.
Nasıl Kurulur?
İlk Önce Websen Pluginini İndiriyoruz Ve Filezilladan Plugins Bölümüne Atıp Serverimizi Çalışıtırıyoruz.
Ardından Websend Klasörüne Girip
Config Kısmına Tıklayıp PASS (Şifre) yazan yere rastgele şifre giriyorsunuz şifre farketmez 123456 yazsanızda olur.
Altport ise normal port yani onada kafadan birşey girebilirsiniz örnek : 7777-8888-9999-6666 bunun gibi portlar girebilirsiniz illa aynı sayılar olma zorunda değil ben örnek gösterdim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunları yaptıktan sonra ihtiyacımız olan şeyler
Server İçin Bir Site
Ve Olmassa Olmazımız Bir Sunucu (Tavsiyelerim Nitrado Veya Batihost Ucuz,Kaliteli bir sunucu ve site istiyorsanız tavsiyem batihsot'dur.
Ben siteyi batihost.com'dan açtım aynı zamanda sunucuyda oradan aldım daha kolay olmasını istiyorsanız batihost'dan alabilirsiniz. Sunucu ve siteyi aldıktan sonra sitemizin siteismi.mc.tc/admin yazarak bilgilerimiz ile giriş yapıyoryuz (site bilgileri). Ardından sunucular kısmına basarak sunucu ekleye tıklıyoruz.
Sunucu İsmi
Sunucu Sayısal IP
Websend Port (Altport)
Websend Şifre (PASS)
Sunucu Resim URL'sini
yazarak ekle kısmına tıklıyoruz ve sunucumuz başarılı bir şekilde bağlandı.
Sorular İçin (Skype) : sivastantapu
Websend Plugin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.