Tanıtım Plugin Tanıtımları 2||Vehicles Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

Herkese merhaba bu gün sizlerle birlikte vehicles pluginini tanıyacağız.
Öncelikle belirtmem lazım ki bu plugin ücretli fakat kolayca crack ini indirebilirsiniz.
Tabi satın alırsanız daha iyi olacaktır.
Hemen Tanıtıma Geçelim

Vehicles plugini hiçbir kaynakpaketi istemez bu yüzden sunucunuza yukleyip çalıştırabilirsiniz.

Öncelikle kullanılabilen araç türleri şunlar;
Araba
Motor
Denizaltı
Uçan Süpürge
Uçak
Helikopter
Paraşüt
Tekne
Tank
Tren

Öncelikle bunları almak için;
/carshop
/bikeshop
/submarineshop
broomshop
/planeshop
/helicoptershop
/parachuteshop
/raftshop
/tankshop
/trainshop
Komutlarını girmeniz yeterli

Görseller:
73022

73023

73024

73025

73026
Son olarak GUİ denbir görsel.

73027

Konum bu kadardı umarım yardımcı olmuştur bir elmas bırakmayı unutmayınız ;)​

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 154

Öncelikle hoş ve güzel tanıtım olmuş. Ben bu eklentiyi crack olmadan satın almayı düşünüyorum. Tam olarak fiyatı ve desteklediği sürümler nedir?

Öncelikle hoş ve güzel tanıtım olmuş. Ben bu eklentiyi crack olmadan satın almayı düşünüyorum. Tam olarak fiyatı ve desteklediği sürümler nedir?
Fiyatı 50 Tl biraz tuzlu fakat güzel bir plugin
Destediği sürümler:
  • 1.9
  • 1.10
  • 1.11
  • 1.12

Konu tasarımını geliştirmen lazım, Bu arada iyi eklenti! texturepack gerekmiyor!

Konu tasarımını geliştirmen lazım, Bu arada iyi eklenti! texturepack gerekmiyor!
Evet şahsen en çok kullandığım pl lerden biri conconcraft ta yakında sizlerle paylaşmak istiyordum bir pakette fakat lisanslar yuzunden bunu ve newitems i paylaşamıyacağım

bunun crack halini kullandımda arabalar olduğu yerde duruyor keşke hareket etseydi ama güzel yararlı bişey

yok ben crack yapmadım ztn yapmam da emek var sonuçta sadece dikkatimi çekti denedim araba geliyor ama hareket etmiyordu zırh askısı ile yere sabit şekilde duruyor süs gibi

yok ben crack yapmadım ztn yapmam da emek var sonuçta sadece dikkatimi çekti denedim araba geliyor ama hareket etmiyordu zırh askısı ile yere sabit şekilde duruyor süs gibi
Eski sürümdür neyse artık süs yaparsınız :D

Arabalar önden çekişlimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl