Bulundu Plugin paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 726
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalender

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Merhaba arkadaşlar saçma sapan bir konu açtığımın farkındayım ancak
ihtiyacım olduğu için açıyorum. Elimde 32gb vds var ve emekskyblock
sunucusu açmaya karar verdim önce kendim bir plugin paketi yaptım ancak çok fazla
error verince rafa kaldırdım bildiğiniz üzre üniversite sınavı var ne sınava çalışmam gerek ama bu sürede
sunucumun çöpe gitmesinide istemiyorum. eğer eliniz yaygınlaşmamış veya yayınlanmamış bir emekskyblock plugin
paketi varsa verebilirseniz çok iyi olur sunucuyu açıcağım reklamları vericeğim ardından derslerime çalışacağım.
Şimdi diyceksiniz neden para ile yaptırmıyorsun çünkü şuan elimde nakit bir bütçe yok saçma bir şekilde sunucu aldım.
Kendi yaptığım pakete güvendim oda fıs çıkında ortada kaldım bare makine çöpe gitmesin üniversite sınavından sonra
paketi veren arkadaşa ücretini ödeyeceğim.

Discord: Enes"#5166
Bana burdan ulaşırsanız çok sevinirim.

Şu konuya bakmanızı öneririm, en yakın bunu bulabildim.

discorddan yazarsan yardımcı olabilirim

Ücretli plugin paketi arıyorsan piyasada en iyi sistemli olan paketlerden biri var elimde HARD SKYBLOCK

Şu durumda ücret ödeyebilcek durumda değilim malesef

Hocam çoğu plugin paketleri forumumuzda mevcut zaten. Ayrıca kimsenin paylaşılmamış paket vereceğini zannetmiyorum. Verseler bile paylaşılmamış diye seni kandırırlar sadece. Benim sana önerim atacağım linkten kendine göre bir paket bul derim. Tıkla!

Hocam çoğu plugin paketleri forumumuzda mevcut zaten. Ayrıca kimsenin paylaşılmamış paket vereceğini zannetmiyorum. Verseler bile paylaşılmamış diye seni kandırırlar sadece. Benim sana önerim atacağım linkten kendine göre bir paket bul derim. Tıkla!
Doğru diyorsun ancak benim dediğim olay şu forumdaki bütün paketleri üyelerin çoğu kullanıyor benim demek istediğim eskilerde kalmış veya yüklenip silinmiş veya kaldırılmış paketler varsa ellerinde onları atabilirlermi demek istedim.

Doğru diyorsun ancak benim dediğim olay şu forumdaki bütün paketleri üyelerin çoğu kullanıyor benim demek istediğim eskilerde kalmış veya yüklenip silinmiş veya kaldırılmış paketler varsa ellerinde onları atabilirlermi demek istedim.

Sana attığım linkten bakabilirsin. En son sayfalara gidip bakabilirsin eski paketlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl