umeyir
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- umeyir
Discord:
umeyir
Herkeze Merhaba Bi Satış Takımım Mevcut Ve Plugin Paketi Hazırladım Satmak İçin Lisanslamak İstiyorum Nasıl Lisanslayabilirim Şöyle Bişe İstiyorum Eyer Plugin Olarak Olursa Lisans Pluginini Paketin Plugins Klasörüne Atacağız Ve Zaten Site Şeyi Destekliyor Plugin Paketi Alınca İp Girme Plugins Dosyasına Koyunca Başkasının Kulanmaması İçin Hiç Bir Şeyi Silemeyecek Lisans Sahibi Dahi Olsa Konsolda Bi Kod İsteyecek Ve Bu Kodu Sadece Ben Bileceğim Bu Kodu Girmedikleri Sürece Hem Lisansı Hemde Diğer Pluginleri Confg Dosyalarını Vesayire Ayıramıyacaklar Ve Paket Başkasının Eline Geçse Bile Paketi Kulanamıyacak Ayriyetten Silmeye Çalışan Kişinin Uyarısı Da Discorda Veya Siteye Gitmeli Webook Şeklinde Pluginleri Düzenleyebilirler Ama Silemezler Jarlar Herşey Dahil Düzenleyebilirler Ama Silimicekler Ayriyetten Diyelim Ben Paketi Siteden Satın Aldım Arkadaşıma Gönderdim Oda Başlattı Başlat.bat Dosyasından Sunucuyu Ozaman Plugin Dağıtılmış Olabilir Diye Bi Webbok Gelicek Ve Bende Siteden Heryerden Onu Sınırsız Banlicam Ve Lisansınada El Koyucam İlgilenler Varsa Yazarsa Çok Sevinirim Böyle Bişe Yaptırmak İstiyorum