Plugin İsteği & Fikri Olanlar Buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GameUx Studios

Poyraz HANCILAR
Elmaslar
61
Herkese Merhaba,

Uzun zamandır yapacak bir plugin fikri arıyorum ama aklıma gelen bir fikir olmadı. Eğer sizinde olmasını istediğiniz pluginler varsa burada paylaşmanız yeterli. Elimden geleni yapmaya çalışacağım.

İyi Forumlar!

mmorpg geliştirebilirsin bence

Bence skript addon yazabilirsin. Böylece çoğu insana yardımcı olursun.

Merhaba MCSG Bounty Pluginini Yazabilirsin İyi Forumlar

Bir MiniGames oyunu olacak beşden geri sayacak, sayılma bittiğinde herkes koşacak, arada TNT patlayacak ilk bitiş noktasına gidebilen birinciliği kapacak.

Java Diliyle Eklenti Yazabiliyor musun? Yoksa Farklı mı anladım ona göre önerimi sunucam

Benim SüreliVIP eklentisini geliştirebilirsin. Şuan betadaydı alıp kendin farklı bir şey çıkarabilrisin. Satadabilirsin Piyasanın ihtiyacı Var

Benim SüreliVIP eklentisini geliştirebilirsin. Şuan betadaydı alıp kendin farklı bir şey çıkarabilrisin. Satadabilirsin Piyasanın ihtiyacı Var
Hayır piyasanın öyle bir eklentiye ihtiyacı yok :D 3 tane bu konuda profesyonel eklentiler var yani. Bence piyasanın eggwars eklentisine ihtiyacı var eggwars kodla derim.

Hayır piyasanın öyle bir eklentiye ihtiyacı yok :D 3 tane bu konuda profesyonel eklentiler var yani. Bence piyasanın eggwars eklentisine ihtiyacı var eggwars kodla derim.
Hocam piyasada sağlam bir eggwars var EggWarsX evet ücretli evet pahalı ama sağlam ve efsane. Sürelivipe gelirsek piyasada öyle bir eklenti. Yok. Evet o amaçla çıkarılmıi eklentiler var ama hepsi ÇÖP

Hocam piyasada sağlam bir eggwars var EggWarsX evet ücretli evet pahalı ama sağlam ve efsane. Sürelivipe gelirsek piyasada öyle bir eklenti. Yok. Evet o amaçla çıkarılmıi eklentiler var ama hepsi ÇÖP
Hayır eggwarsx sağlam değil. Çok çok daha fonksiyonel yeni bir eklenti geliştirilebilir. Süreli vip eklentileri de gayet sağlam bence ama boşverelim şimdi tartışılcak bir konu saptırmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl