- Elmaslar
- 61
- Puanlar
- 8.990
Bildiğim kadarıyla bu plugin zaten bulunmakta.Merhaba MCSG Bounty Pluginini Yazabilirsin İyi Forumlar
Ben Bulamadım.Bildiğim kadarıyla bu plugin zaten bulunmakta.
Java dili.Java Diliyle Eklenti Yazabiliyor musun? Yoksa Farklı mı anladım ona göre önerimi sunucam
Hayır piyasanın öyle bir eklentiye ihtiyacı yok :D 3 tane bu konuda profesyonel eklentiler var yani. Bence piyasanın eggwars eklentisine ihtiyacı var eggwars kodla derim.Benim SüreliVIP eklentisini geliştirebilirsin. Şuan betadaydı alıp kendin farklı bir şey çıkarabilrisin. Satadabilirsin Piyasanın ihtiyacı Var
Java ile yazıyorum.Java Diliyle Eklenti Yazabiliyor musun? Yoksa Farklı mı anladım ona göre önerimi sunucam
Hocam piyasada sağlam bir eggwars var EggWarsX evet ücretli evet pahalı ama sağlam ve efsane. Sürelivipe gelirsek piyasada öyle bir eklenti. Yok. Evet o amaçla çıkarılmıi eklentiler var ama hepsi ÇÖPHayır piyasanın öyle bir eklentiye ihtiyacı yok :D 3 tane bu konuda profesyonel eklentiler var yani. Bence piyasanın eggwars eklentisine ihtiyacı var eggwars kodla derim.
Hayır eggwarsx sağlam değil. Çok çok daha fonksiyonel yeni bir eklenti geliştirilebilir. Süreli vip eklentileri de gayet sağlam bence ama boşverelim şimdi tartışılcak bir konu saptırmayalımHocam piyasada sağlam bir eggwars var EggWarsX evet ücretli evet pahalı ama sağlam ve efsane. Sürelivipe gelirsek piyasada öyle bir eklenti. Yok. Evet o amaçla çıkarılmıi eklentiler var ama hepsi ÇÖP