96/97 play.truvanetwork.com Öne Çıkan ✨play.truvanetwork.com | 1.19.4 - 1.21 GELİŞMİŞ EMEK SKYBLOCK⚡️ Özel Büyüler, Çiftçi, Minyonlar ve dahası.. ✨

Konu, 14 Haziran 2026 15:14'de tarihine kadar sabit.
Normalde sormayacaktım ama hazır paket kullanmadığınızı söylemişsiniz bu çok güzel o yüzden merak ettim acaba kaç eklenti vardı sunucunuzda
Hazır paket kullanmamak demekle, ücretli veya ücretsiz olarak yayınlanmış eklentileri kullanmak aynı şey değil. Dosyalarını kendimiz hazırlıyoruz eklentilerin ve kendimize ait eklentilerimiz de var tabiki.

Truva Network, 1. yılını doldurdu! Tüm oyuncularımıza bizi destekledikleri için teşekkür ediyoruz.

Bir ara 200 kişiye yakın oynanırdı şimdilerde nasıl bilemiyorum ama eskiden güzeldi başarılarınızı dilerim

Ellerinize sağlık güzel bir server olmuş. warp menülerden menülere ışınlanma zamanı 0 yapmışsınız kavgadan mobdan anında kurtuluş, bence anında teleport olmamak daha iyi olurdu. eğlenceli oldu sizin serverde oynamak. yeni çıkan isim eklentisi benim çok hoşuma gitmedi bir çok serverde görüyorum chatte kirlilik gibi duruyor benim gözümde. Başarılarınızın devamını dilerim..

Saygılarımla,

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl