107/108 play.truvanetwork.com Öne Çıkan ✨play.truvanetwork.com | 1.19.4 - 1.21 GELİŞMİŞ EMEK SKYBLOCK⚡️ Özel Büyüler, Çiftçi, Minyonlar ve dahası.. ✨

Konu, 14 Haziran 2026 15:14'de tarihine kadar sabit.

Truva Network

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
21
Minecraft
SergenTR

Discord:

sergenkt

Minecraft Sunucu Adresi
play.truvanetwork.com
Sunucu Sürümü
1.19.4 - 1.21 [+ MOBİL DESTEĞİ]
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
Emek Skyblock, Box Mining, Survival
Zorluk Seviyesi
Zor
1.webp

2-min.webp

4.png

2025-08-06_00.46.02-min.webp

zararlimob-min.png

arena-min.png

TruvaNetwork, 1.16.5 - 1.21 ve Bedrock desteğiyle 15 Aralık 2023 tarihinde açıldı!

Sunucumuz, ilk olarak 15 Aralık 2023 tarihinde açıldı. Sunucumuz ilk günden beri adil ve tecrübeli yetkili kadrosuyla oyuncularına en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır.

Sitemiz üzerinden yaptığınız tüm satışlarımızda otomatik olarak fatura kesilmekte ve tarafınıza anında iletilmektedir. Resmi olarak yıllardır sürdürdüğümüz bu işte amacımız siz değerli oyuncularımızın en iyi şekilde eğlenmesidir.

Sunucumuzda seni de aramızda görmeyi çok isteriz!

Emek Skyblock oyunumuz hakkında birkaç bilgi:
Sunucuda forumdaki özelliklerin dışında; Özel Bosslar, Yetenek Sistemi, 1vs1 Duello Sistemi, Teslimat Sistemi, Jackpot Sistemi gibi sistemler mevcuttur, sunucuya gelerek daha detaylı görebilirsiniz.

Aktif Oyun Modları:
- Emek Skyblock
- Tek Blok Skyblock
- Box Mining
- Survival

15 Aralık 2023 tarihinde başlamış bu uzun yolculuğumuza dahil olmak için hemen sunucuya katıl!
Vergi Kimlik Numarası: 4940371468
BÜYÜKÇEKMECE / İstanbul Vergi Dairesi

IP Adresimiz: play.truvanetwork.com
Site Adresimiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Desteklenen Sürümler: 1.16.5 - 1.21 ve Bedrock Girişler

Discord Sunucumuz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Konu Tasarımı Hoş Olmuş Ama Sistemler Diğer Sunuculardan Farksız Kendinize Özgü Ve Çeşitlilik Katıcak Sistemler Eklerseniz Çok Daha İyi Başlangıç Yapabilirsiniz Yinede Başarılar <3

Kendi paketinizdeki arena maden vs gibi mapleri kullanmasaydınız keşke

Başarılı bir sunucu fakat daha özgün ve yenilikçi sistemlerin zamanı geldi. Başarılar :)

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 tane mesajınızın bulunması gerekiyor. Gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 48 saat sonunda arşive taşınacaktır.
Bilgilendirme için teşekkürler.

eski sistemler, yenilik getirilebilir.

eski sistemler, yenilik getirilebilir.
Sunucu bir emek skyblock sunucusunda olması gereken herşeyi içeriyor. Oyuncuların eğlenebilmesi için duello sistemleri, jackpot gibi sistemler mevcut. Ayrıca boss, envoy, günlük event, pinyata, koşu etkinliği gibi bol bol etkinliklerimiz mevcut. Konuya eski sistemler yenilik getirilebilir yazmak yerine açıklayıcı olup önerilerinizi belirtmeniz bizim için daha yararlı olacaktır. Öbür türlü sadece kötüleme amaçlı atılmış bir yorum olarak görüyoruz.

Sunucu bir emek skyblock sunucusunda olması gereken herşeyi içeriyor. Oyuncuların eğlenebilmesi için duello sistemleri, jackpot gibi sistemler mevcut. Ayrıca boss, envoy, günlük event, pinyata, koşu etkinliği gibi bol bol etkinliklerimiz mevcut. Konuya eski sistemler yenilik getirilebilir yazmak yerine açıklayıcı olup önerilerinizi belirtmeniz bizim için daha yararlı olacaktır. Öbür türlü sadece kötüleme amaçlı atılmış bir yorum olarak görüyoruz.
Bu sunucuda olan sistemlerin hepsi bütün sunucularda var ben sadece özel sistemler getirip ilgi çekici yapabilirsiniz demek istedim jackpot,duello,boss,envoy,günlük event,koşu etkinliği hangi sunucuda yok? kötüleme amaçlı değil objektif bi yorum yapıyorum paket mapleri de kendi sattığınız mapler kendinize özel mapler yapabilirdiniz

Sunucuya girdim ve pek emek verilmiş bir Skyblock görmedim. Kasik sistemleriniz olmasını geçtim hazır Veldorya paketi kullanıyorsunuz ondan da kötüsü hazır paketteki menüleri vs. düzenlemeye bile tenezzül etmemişsiniz. @Melonya çakması gibi olmuş kısacası
Veldorya paketinin haklarını ücretsiz olarak yayınlamadan Blach'den özel olarak satın aldım. Paketi kullanmam size neden dert oluyor :D? Paketin ilk haliyle son hali arasındaki farkı görmek istemediniz galiba. Sadece menüler vs. tasarımını değiştirmedim. Pakete eklediğim özelliklerin çoğu veldorya paketinde zaten yoktu. Mobil desteklediği için texture packli bir sunucu yapmadık. Texture pack olmadan eklenebilecek şeyler skyblock için zaten sınırlı. Skyblock'a uygun olmayan, skyblock tadı vermeyen sistemler ekleyen sunucuları tercih edebilirsiniz.

Spawn hiç skyblock hazzı vermiyor. Daha çok bir minigames lobisine benzemiş. Dışında gayet yeterli bir sunucu.

Veldorya paketinin haklarını ücretsiz olarak yayınlamadan Blach'den özel olarak satın aldım. Paketi kullanmam size neden dert oluyor :D? Paketin ilk haliyle son hali arasındaki farkı görmek istemediniz galiba. Sadece menüler vs. tasarımını değiştirmedim. Pakete eklediğim özelliklerin çoğu veldorya paketinde zaten yoktu. Mobil desteklediği için texture packli bir sunucu yapmadık. Texture pack olmadan eklenebilecek şeyler skyblock için zaten sınırlı. Skyblock'a uygun olmayan, skyblock tadı vermeyen sistemler ekleyen sunucuları tercih edebilirsiniz.
Paketi kullanmanız bana dert olmuyor sadece fikrimi belirttim ki ben zaten sizin dışınızda diğer sunucuları da inceleyip yorum yapıyorum. Demek istediğim şey sunucuya pek uğraşılmış gibi değil. Yukarıdaki arkadaşların da bahsettiği gibi eski ve hazır arena vs. kullanmışsınız Spawn haritanız mini games lobisine benziyor bence bedava. Konu tasarımınız başka bir sunucudan kopyalanmış. Logonuz da yapay zeka eseri. Yani para kazandıktan sonra ortadan kaybolacak diğer sunuculardan birisiniz.

Paketi kullanmanız bana dert olmuyor sadece fikrimi belirttim ki ben zaten sizin dışınızda diğer sunucuları da inceleyip yorum yapıyorum. Demek istediğim şey sunucuya pek uğraşılmış gibi değil. Yukarıdaki arkadaşların da bahsettiği gibi eski ve hazır arena vs. kullanmışsınız Spawn haritanız mini games lobisine benziyor bence bedava. Konu tasarımınız başka bir sunucudan kopyalanmış. Logonuz da yapay zeka eseri. Yani para kazandıktan sonra ortadan kaybolacak diğer sunuculardan birisiniz.
Konu tasarımımız başka bir sunucudan mı kopyalanmış? :DD Diğer dediklerine açıklama yapma gereği bile duymuyorum konu tasarımı özel yapımdır. Gordioncraft sunucusu da bize aittir.

Konu tasarımımız başka bir sunucudan mı kopyalanmış? :DD Diğer dediklerine açıklama yapma gereği bile duymuyorum konu tasarımı özel yapımdır. Gordioncraft sunucusu da bize aittir.
Cevap vermek zorunda değilsiniz zaten. Klasik "sunucu aç, para kazan, sunucuyu kapat yoluna bak" tavırları.

Cevap vermek zorunda değilsiniz zaten. Klasik "sunucu aç, para kazan, sunucuyu kapat yoluna bak" tavırları.
Zaten türk sunucuları bu yüzden gelişemiyor ya. Neden herkes paraya bakar bu sektörde anlamadım? Diyeceksiniz ki herşey para hostingi para, reklamı para tamam ama belli bir kitle oluşturduktan sonra bunun kat be kat fazlasını kazanıyorsun. Hypixel gibi sürekli sunucuna yatırım yapsana veya ne bileyim anlşa hostinglerle, yayıncılarla, forumlarla kök sal hatta globale açıl. Şu minecraft sunucu sektörünü ek bir gelirim olsun amacıyla yapanlar lütfen yapmasın.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl