109/110 play.truvanetwork.com Öne Çıkan ✨play.truvanetwork.com | 1.19.4 - 1.21 GELİŞMİŞ EMEK SKYBLOCK⚡️ Özel Büyüler, Çiftçi, Minyonlar ve dahası.. ✨

Konu, 14 Haziran 2026 15:14'de tarihine kadar sabit.
Her sunucuda olan ve muhtemelen sizinde hazır paket kullanarak yaptığınızı düşündüğüm sistemler olmuş.

Her sunucuda olan ve muhtemelen sizinde hazır paket kullanarak yaptığınızı düşündüğüm sistemler olmuş.
Hazır paketin satışını yapan da biziz, büyük ihtimalle diğer sunucularda gördüğünüz, bahsettiğiniz altyapılarda bize ait. Forumda takımıma ait flama almadığım için isim veremiyorum ancak isterseniz internete emek skyblock eklenti paketi yazıp en üstte çıkan takımla iletişime geçip ürünlere bakabilirsiniz.

Konu tasarımı harika

Spawn hiç skyblock hazzı vermiyor. Daha çok bir minigames lobisine benzemiş. Dışında gayet yeterli bir sunucu.
Katılıyorum, konu tasarımı başarılı. Fakat minigames lobisine biraz benziyor. Fazlasıyla yeterli sistemler de mevcut gibi görünüyor.

Başarılar dilerim

Son düzenleme:
Konu tasarımı ve sistemler şahane

Yeni Emek Skyblock sezonu ile Truva Network, 22 Eylül 18:00'da yeniden geliyor!

Yeni sezonun ilk ayına özel; Sezon aktif olduktan 1 ay sonra sezonun ilk ayına özel nakit ve kredi ödüllerimiz olacak.
En çok ada seviyesine sahip 1. adaya = 500TL
En çok ada seviyesine sahip 2. adaya = 350TL
En çok ada seviyesine sahip 3. adaya = 250TL
En çok ada seviyesine sahip 4. adaya = 150 Kredi
En çok ada seviyesine sahip 5. adaya = 100 Kredi

Yeni sezona önceki 2 sezonda olduğu gibi en az 6 ay açık kalma garantisi veriyoruz.

Yorumların hemen hemen hepsini okudum, mühim olan hazır paket kullanmak yada eşsiz paket yapmak değil, oyuncuyu bünyede barındırıp herkesi adil ve düzen içerisinde tutmaktır. Zira hazır paket kullanıp reklam basıp halen aktif oyuncu sayısı olmayan sunucular mevcut. Sizler bu işin üstesinden gelmişsiniz, aktif ve düzenli bir oyuncu kadrosunu elinizde bulundurmak sabır ve azim isteyen bir iş, tebrik ederim. Başarılarınız daim olsun.

Tasarımı beğendim güzel olmuş bu sunucuyu beğeniyorum başarılar

Diğer sunuculardan farkı çok yok, konu tasarımı hoş olmuş. Ayrıca o kadar oyuncuya rağmen çok chat akmıyor nedense. Yine de başarılarınız daim olsun.

Diğer sunuculardan farkı çok yok, konu tasarımı hoş olmuş. Ayrıca o kadar oyuncuya rağmen çok chat akmıyor nedense. Yine de başarılarınız daim olsun.
Adminlik yaparken başka bir sunucu açıp adminlikten atılan ve bir ay içerisinde sunucuyu kapatan birisine göre çok iddialı sözler. Konuyu karalama amaçlı yaptığınız yorumlarınızı alıp konumdan uzaklaşın lütfen. Amacına ulaşmaman için, konunun kirlenmemesi için yaptığın yorumlara cevap vermeyeceğim.

Yorumların hemen hemen hepsini okudum, mühim olan hazır paket kullanmak yada eşsiz paket yapmak değil, oyuncuyu bünyede barındırıp herkesi adil ve düzen içerisinde tutmaktır. Zira hazır paket kullanıp reklam basıp halen aktif oyuncu sayısı olmayan sunucular mevcut. Sizler bu işin üstesinden gelmişsiniz, aktif ve düzenli bir oyuncu kadrosunu elinizde bulundurmak sabır ve azim isteyen bir iş, tebrik ederim. Başarılarınız daim olsun.
Tasarımı beğendim güzel olmuş bu sunucuyu beğeniyorum başarılar
Güzel yorumlarınız için teşekkürler, hazır paket kullanmadığımızı; paketlerimizin altyapısı olan paketleride ayrı bir platformda satışını yaptığımızı belirtmek isterim.

Cevap vermek zorunda değilsiniz zaten. Klasik "sunucu aç, para kazan, sunucuyu kapat yoluna bak" tavırları.
Geçmişe yönelik cevap verelim, sunucumuz halen açık ancak siz forumdan uzaklaştırılmışsınız.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler, hazır paket kullanmadığımızı; paketlerimizin altyapısı olan paketleride ayrı bir platformda satışını yaptığımızı belirtmek isterim.
Normalde sormayacaktım ama hazır paket kullanmadığınızı söylemişsiniz bu çok güzel o yüzden merak ettim acaba kaç eklenti vardı sunucunuzda

Adminlik yaparken başka bir sunucu açıp adminlikten atılan ve bir ay içerisinde sunucuyu kapatan birisine göre çok iddialı sözler. Konuyu karalama amaçlı yaptığınız yorumlarınızı alıp konumdan uzaklaşın lütfen. Amacına ulaşmaman için, konunun kirlenmemesi için yaptığın yorumlara cevap vermeyeceğim.
Zatı şahsiyetinizle münakaşaya girmek istemem, dediklerimi alınıp karalama olarak gördüyseniz orasını bilemem. Ayrıca önemli olan zaman değil yaptığın iştir, en azından sahte online sayısı ile kendimi hiçbir zaman kandırmadım. Başarılarınızın daim olmasını dilemiştim siz ise konunun kirlenmemesi için yorumlarına cevap vermeyeceğinizi belirttiniz, ahvalinizi çok belli etmeyiniz. (Ek olarak konuya yorum yapanların çoğunluğu benimle aynı fikirde.)

Saygımı bozmuyorum: başarılarınız daim olsun tekrardan.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl