Play.RoyalCraftTR.com | 1.8.x - 1.12.2 | +200 Aktif Oyuncu | Survival (Hayatta Kalma) & Türkiye Lokasyon (0-10 Ping) | Kapanmayacak Gerçek Sunucu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakım tamamlandı tahminen bir 15 gün içerisinde Survival sunucumuz tekrardan aktif hale gelicektir.

Uzun bir aranın ardından Survival sunucumuz tekrardan aktiftir.

Sunucunuzda oynadım ve sunucunuzu başarılı buldum. Sunucu için emek verdiğiniz belli. Ortaya güzel ve kaliteli bir sunucu çıkmış. Tebrik etmek gerekir. Fakat spawnı fazla beğenemedim çünkü bi aralar bedava internette dolaşuyordu onun haricinde güzel. Başarılarının devamını dilerim Zediaph.

Tarafsızca sunucu incelemesi ve puanlaması yapıyorum.Toplam 5 sunucu lazım.İsterseniz şu konuya bir göz atın.Katılmak isterseniz discordumdan ulaşın.

Tarafsızca sunucu incelemesi ve puanlaması yapıyorum.Toplam 5 sunucu lazım.İsterseniz şu konuya bir göz atın.Katılmak isterseniz discordumdan ulaşın.
Teşekkür ederim, katılmak istemiyorum. Başarılar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bugün saat 20:30'da Survival sunucumuz tekrardan sizlerle olacaktır.

Son düzenleme:
Konu tasarımına sistemlere maplere herşey harika uzun bir zaman sonra kusursuz bir sunucu görüyorum başarılar dilerim.

Güzel sunucu, kaliteli...
Başarılar, iyi oyunlar dilerim.​

Tasarımı bana yaptırabilirdin, kırıldım. daha güzel yaparım .d ama sen tanıdıksın fiyat 30k olur tanıdık olmasan 10k :)

royalcoin.png

Survival sunucumuzda özel eşyaları alabilmek için Royal Coin toplamaya hazır mısın? Royal Coin toplamak tamamen ÜCRETSİZ!

Benzer özellikler için hemen aramıza katıl!
PLAY.ROYALCRAFTTR.COM

Haritalar,Konu Tasarımı güzel sistemleride keşke gösterseydiniz ama güzel oldugunu düşünüyorum başarılar

Konu tasarımınız beni benden aldı deyebilirim ki geçen günlerde sunucunuza gelme fırsatım olmuştu gerçekten sistemlerinize hayran kaldım. Bundan böyle sunucunuza ara ara girip oynamayı düşünüyorum. Başarılar Dilerim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl