Play.RoyalCraftTR.com | 1.8.x - 1.12.2 | +200 Aktif Oyuncu | Survival (Hayatta Kalma) & Türkiye Lokasyon (0-10 Ping) | Kapanmayacak Gerçek Sunucu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ZediaphBack Nitron Hayırlı Olsun Ve Hergün Gelişmektesiniz

Emek Skyblockta Gidip Şapşal Gibi Ada Büyütme Aldım Meğersem Süngerde Varmış :D @ZediaphBack

@Garp bana konuma güncel dediğim için uyarı puanı veriyorsun ama buna bir şey yapmıyorsun? Where is Adalet
Konuyu 1.5 haftadır güncelleyemiyorum üst sıralara çıkmıyor sabitleme olduğu halde biliyorsun demi ? sadece boş bir mesaj görevini görüyor o 2 farklı konum olduğu için birini güncelleyince diğeri güncellenmiyor ve forum herkese eşittir kural ihlalim varsa gereken yapılır iyi forumlar.

1. Olarak bu konuyu kirletmek istemiyorum, o uyarıyı Garp değil ben verdim. Çünkü konu güncelleme kuralı ihlali yaptınız, 24 saatte bir güncelleyebilme hakkına sahipsiniz, siz ise 4, 5 saat aralığında tekrar güncellemişsiniz.

@ Garp bana konuma güncel dediğim için uyarı puanı veriyorsun ama buna bir şey yapmıyorsun? Where is Adalet (Cevap)
Tamam bundan sonra 6-7 saat aralığında güncelliyeceğim :D

Son düzenleme:
Survival konusunda mükemmelsiniz birde bakıma girmişsiniz daha iyi olacaktır başarılar.

Uzun zamandır severek oynadığım sunucudur. Konu tasarımı 2-3 aydır güncel değil. Nihai güncelleme gelsin :)

Hem Skyblock hem de Survival kategorisinde aynı isme ve ip ye özel server açmışsın. Raporladım gereği yapılacaktır.

Hem Skyblock hem de Survival kategorisinde aynı isme ve ip ye özel server açmışsın. Raporladım gereği yapılacaktır.
Forum 2 konu açmaya izin veriyor raporlayabilirsin senin gibi gidip bütün bölümlere sunucu reklamımı açmadım boş emoji atmayı ve konuyu baltalamayı bırakmalısın.

Uzun zamandır severek oynadığım sunucudur. Konu tasarımı 2-3 aydır güncel değil. Nihai güncelleme gelsin :)

Uzun zamandır güncelleme gelmiyor. Düzenli güncelleme sunucuyu daha üstün kılacaktır. @ZediaphBack
Teşekkürler @YigitReisOffical okul dönemini fırsat bilip yaza efsane gelmeyi hedefliyoruz inşallah hedeflerimize ulaşacağız.
Allah her zaman doğrunun yanındadır :)

Survival sunucumuz için 3 farklı method testlerine başlandı farklı bir oyun türü getirebiliriz veya klasik bir survival olarak tekrardan aktif bir hale gelicek çok yakında oyunseverlerimizle buluşacak

Survival sunucumuzun bakımı tamamlandı kısa bir süre kapalı kalıcak
en kısa sürede tekrardan oyunculara açılacaktır anlayışınız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl