Reklam play.molelive.network [1.16.5 - 1.18.2] ve MOBİLDEN Giriş İmkanı | ⭐ Emek Tekblok ve Yakında Survivor ⭐ Duello, Etkinlikler ve Birçok Özellikle SEZON2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek fazla bir eleştiri yapmayacağım ne de olsa 2 saygılı ve hevesli bireyin açtığı tatlı bir sunucu açık arayan, kötülemeye çalışan bir kaç kişiye denk geldim neredeyse her sunucunun kötü yanları var eleştirmek isteyen her türlü eleştirir sadece bir kaç öneride bulunacağım. Konu tasarımı hakkında öneride bulunmak gerekirse görseller shader mod yardımıyla desteklenebilir ve konuda ki yazılar konu tasarımının içerisine bir bölüm olarak eklenebilir, oyun içerisine gelecek olursak bir tek block sunucusu için yeterli düzeyde sisteme, yapıya sahip zamanla oturacaktır ;) Başarılar!
Tesekkurler guzel yorumlarin icin Soylediklerini dikkate alarak gelistirmek adina calismalar yapacagiz

İnsan değerini koyarsak baya kişi hevesli açıyor. Ona bakılırsa bütün herşey heves ile açılıyor fakat çoğunlukla ya copy paste oluyor ya gerçekten sunucuya uğraşılıp farklı farklı kodlanmış scriptler konuyor yada Önüne çalışmayan birşey veriliyor (Triple A oyunları örnek olabilir)
Herşeyde heves var. Sadece bu hevesi yönetmek plugineer ve Kurucu ile ilgili birşey. Ama gayet başarmışlar. Eğer denilen şeyler de yapılırsa 8/10 u hak eder. 4/10 verdiğim sunucular da oluyor. Emek vb deyil adeta Copy paste yapıp edit koymuşlar Skyblock'A... bide Zor demişler... Onlara karşın şuana kadar sağlam olarak skyblock bu var. Ben sadece sıkıldığımdan dolayı bıraktım...

Ben sadece Bağımsız olarak açıkladım. Yani dengesiz özellikler ve AFK limitini kaldırmalarını önerdim vede yeniler için Başlangıçta 5K kazma olayı deyilde oyuncunun hiç yoktan 2k gibi bir zamanda başka seviyeye geçmesini önerdim. "Kötülemeye" istediğin kadar diyebilirsin, Dünyada kötülemek vb olmasaydı zaten dünya peri masalı olurdu. Herşeye de iyi dersen bir SUNUCUNUN
Selamlar, bir suredir yoktun
Iyi guzel seyler soylemissin sunucumuz icin, cok tesekkurler. Yanliz afk limiti olayi yok zaten sadece /afk komutunu sadece viplere ozel yaptik. Bunun nedeni ise vip alan sayi olmasindan kaynakli, cunku herkese bu ozelligin kullanimini acarsak sunucuda emegin veya baska seylerin anlami kalmaz. Mesela rutbe atlamak icin sartlardan biri oynama suresi lakin herkes afk birakarak oynama suresi kasarsa, gercek oyuncu sunucuda oynayarak vakit geciren oyuncu arasinda bi fark kalmaz. Bu tarz durumlarin onune gecebilmek adina sistemi buna gore dizayn ettik. Lakin elbette her sunucu her oyuncuya hitap edecek diye bir kural yok eger oyle olsa kimse sunucular hakkinda yorum yapma ihtiyaci hissetmezdi.

Selamlar, bir suredir yoktun
Iyi guzel seyler soylemissin sunucumuz icin, cok tesekkurler. Yanliz afk limiti olayi yok zaten sadece /afk komutunu sadece viplere ozel yaptik. Bunun nedeni ise vip alan sayi olmasindan kaynakli, cunku herkese bu ozelligin kullanimini acarsak sunucuda emegin veya baska seylerin anlami kalmaz. Mesela rutbe atlamak icin sartlardan biri oynama suresi lakin herkes afk birakarak oynama suresi kasarsa, gercek oyuncu sunucuda oynayarak vakit geciren oyuncu arasinda bi fark kalmaz. Bu tarz durumlarin onune gecebilmek adina sistemi buna gore dizayn ettik. Lakin elbette her sunucu her oyuncuya hitap edecek diye bir kural yok eger oyle olsa kimse sunucular hakkinda yorum yapma ihtiyaci hissetmezdi.
ama şöyle.... Sizin sunucuda aynı isimle oynadım... Vede bıraktım.

Sunucuyu niye bıraktın? : Sebep basit... Malesef arkadaşım olmadığından sıktı...VEDE OneBlock'un limiti olması... Tek block sistemiyle bir problemim yok. %80 Oranında otomatik bir sistem yapmıştım(Çarkları çalıştırınca uğraşmıyorsun bile moblarladır yadar Toplamadır.. Hopper'ler o işi mükemmel yapıyor) . Tek sıkıntı sadece aynı bloğa bakıp kırman. Su otomatik olarak spawnlanan yaratıkları aşağıya itti... Her 5 dkda bir gidip orda toplanmış düşmanları kesiyordum exp için(Yoksa ağır lag oluyor ve packet gönderemediğimden sync'den hep düşüyordum sunucuda... Normaldede lav kullanabilirdim ama... Villager. Ha bide ... Komik olan şey kazarkene AFK kalıyordum :D yani isterseniz bu kuralı çiğnedim diye ban atabilirsiniz...NO problem yani ...

Onun dışında sunucu gayet normaldi. Normal Skyblock gibi sıkıcı deyil yani Orjinalliği ve biyomlar olayı gayet güzeldi yani. Ama zamanla aynı şeyi yapınca sıkıyor. Ama hey! Copy Paste deyildi. Sevdiğim en büyük yanı bu. Copy paste yok... gerçekten diğer sunuculardan farklı kılan özellikler var... Onları sevdim işte.

Ama sonuçta Hala vanilla olduğundan olduğundan zevki çıkmadı. Skyblock aşırı derece limitli birşey. OneBlock sadece onun birazcık daha gelişmiş hali o kadar...

Şuan ne Yapıyorsun? : Bu aralar SkyFactory tarzı "Create" modunu içeren bir Mod paketi oynuyorum. Doğrusu content ÇOK Fazla var. İlk önce Bildiğimiz standart Skyblock'daki gibi cobble kasmak yerine Ağaç kesiyorsun... Taş ağıcıdır... mağden ağaçları vb var ve verimlilikleri çok düşük. Başlangıçta tabikide sıkıyor. Fakat gerçekten birşeyler yapmaya başladığında ve teknolojiye geçtiğinde oyun daha zevkli hale geliyor. Mağden tavuklarıdır vb Gerçekten Çok fazla uğraşılcak şey var. Oyunun ortaların başlangıcı Mekanik(Bildiğimiz Santrallerde dönüpte bize elektrik üreten varya... Onun yerine mekanik güç üretiyor) tarzı şeyler yaptığında başlıyor. Ondan sonra ise yavaş yavaş elektrik makineleri vb... Yani hep yapıcak birşey oluyor. Ondan dolayı modluyu tercih ettim malesef. 10 Yıla kadar aynı şeyi yapınca sıkılıyorsun yani :D

Onun dışında söyleyecek birşeyim yok. 7/10 VE Belki yeni şeyler gelmişse 8/10 olmuştur bile... Yani evet davet için gerçekten çok teşekkür ederim oyuncuya değer verdiğinizi Görmek iyi hissettiriyor benim için ama malesef normal minecraft sıkıyor ya usta :D
Kolay gelsin başarılar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl