Sol Reklam

Reklam play.molelive.network [1.16.5 - 1.18.2] ve MOBİLDEN Giriş İmkanı | ⭐ Emek Tekblok ve Yakında Survivor ⭐ Duello, Etkinlikler ve Birçok Özellikle SEZON2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mole

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8
Puanlar
385
Yer
izmir
Minecraft
MoleLive

Discord:

MoleLive#2310

Konu Tasarımı.png

2023-05-27_15.55.32.png
2023-05-27_15.56.01.png
2023-05-27_15.57.42.png
2023-05-27_16.00.17.png
2023-05-27_16.12.48.png
2023-05-27_16.13.12.png

Sunucuya nasıl erişebilirim?
Sitemizden kaydolurken kullandığınız nickinizin oyundaki nickinizle aynı olması gerektiğini unutmayın! Kaydolurken belirlediğiniz şifre ile lobide giriş sağlayabilirsiniz.
Site linkimiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucumuzda bulunan sistemler ve özellikler!
* Satış Çubuğu: Satış çubuğu sayesinde sizin koyduğunuz sandıklarda ne kadar marketimize satılabilinir item varsa tek tıklama ile satabilirsiniz.*
* Rütbe: Belirlenen koşulları yerine getirmeniz halinde rütbe atlayarak rütbelere ait kitleri alarak oyun keyfinizi katlayabilirsiniz.
* Ejder Eventi: End ejderine en çok hasar verene verilen Ejder Seti Parçası ile NPcden takas ile güçlü Zırh Setleri ve aletler alabilirsiniz.
* Fly: /fly komutunu kullanarak adanızda özgürce dolaşmanızı sağlayan sistemi kullanabilmek için gün içinde 3 adet oy vermeniz halinde günlük 30 dakika fly süresi kazanabilirsiniz.
* Vip: Vip alan oyuncularımıza özel komutlar ile oyun keyfini bi tık daha keyifli hale getirik.
* Fazlar: Birbirinden değişik ve zorlu fazlarımız sayesinde sıkılmadan oyun keyfini çıkarabilirsiniz.
* Görevler: Sunucu Görevleri sayesinde verilen görevi ilk yapana güzel ödüllerimiz mevcuttur.
* Yarışmalar: Sunucumuzda birbirinden çeşitli yarışmalar sayesinde hem eğlenceli anlar geçirebilirsiniz hemde klavyedeki hızınız ile diğer oyunculara hava atabilirsiniz.
* Coin Sistemi: Oy vererek günde max. 3 adet alabileceğiniz MoleCoinler ile Takas warpımızdan item takaslayabilirsiniz.
* Ada Seviyesi: Ada seviyenizi geliştirerek diğer oyuncuların önüne geçebilir ve bunu spawn noktasında sergileyebilirsiniz.
* Kasa sistemi: İçerik açısından birbirinden zengin kasalarımız ile güzel ödüllerin sahibi olabilirsiniz.

Yakın Zamanda Eklenecek Oyunlar!
Survivor, Towny, Box Mining ile karşınızda olacağız.

Sunucumuzun ilk ve son olan 2. Sezonu başlamıştır. Seni de aramızda görmek isteriz!
Sunucumuzun İp adresi: play.molelive.network

Son düzenleme:
Çook keyifli Twitch yayincisi bir beyefendinin eşiyle kurduğu tekblok sunucusu. Kendisi de yayında eşiyle ve takipçileriyle birlikte sunucuda oynuyor, ortam çok samimi ve güzel tavsiye ederim gelin hepbirlikte oynayalım :D Bu sunucu büyürse alır yürür şimdiden yerinizi alın :D :D

Bakalım uzun ömürlü olması dileğiyle. bugünlerde açılan sunucular fazla açık kalamıyor da umarım bu ömrü uzun olur. :)

sunucu gerçekten bir harika ortamı muhabbeti cidden içten içe çok samimi ve güzel ilerde çok buyuyecek eminim şimdiden yerimi aldım.

Teşekkür ederiz. Yaş oldu 28 eşimle dedik bari kendi sunucumuzu açalım :) Bizlerde bu düşüncedeyiz, elimizden geldiğince oyuncuları sıkmayan eğlenceli bir sunucu olma düşüncesindeyiz.
Bakalım uzun ömürlü olması dileğiyle. bugünlerde açılan sunucular fazla açık kalamıyor da umarım bu ömrü uzun olur. :)

teşekkürler
sunucu gerçekten bir harika ortamı muhabbeti cidden içten içe çok samimi ve güzel ilerde çok buyuyecek eminim şimdiden yerimi aldım., güzel düşüncelerin için :)

Çook keyifli Twitch yayincisi bir beyefendinin eşiyle kurduğu tekblok sunucusu. Kendisi de yayında eşiyle ve takipçileriyle birlikte sunucuda oynuyor, ortam çok samimi ve güzel tavsiye ederim gelin hepbirlikte oynayalım :D Bu sunucu büyürse alır yürür şimdiden yerinizi alın :D :D
teşekkür ederiz güzel düşüncelerin için :)

Mükemmel sunucu, bravo abi <3

Ben herhangi bir fan olmadığımdan dolayı eşit bir puanlama yapıcam.
>Satın alınan itemler LİMİTLİ gösteriliyor fakat bunun kandırmaca olduğunu tahmin edebiliyorum. P2Wlik bulunmakta. Iron Golemdir vb ginede var... Yani average sunucu gibi. Fakat oyun içi eşya satın alan ile oyuncu arasında ÇOK BÜYÜK FARK VAR. Adam IRon golem aldıysa direk zaten oyuncuyu katlıyor bile.
>Kasalar : Kasalar baya dengeli doğrusu. Bu + denilebilir. Kasalarda dengeyi tutturabilen pek sunucu olmuyor ama bu başarmış.
>6/10. OneBlock sistemi gayet hoşuma gitti. Yani eylenmek için giriyorsanız direk girin. P2Wlik var yani VIP gibi kişiler yada özel spawner vb almış kişiler sizden her türlü üstün olsada Eylence için zamanınıza deyebilecek bir sunucu doğrusu.

Ben herhangi bir fan olmadığımdan dolayı eşit bir puanlama yapıcam.
>Satın alınan itemler LİMİTLİ gösteriliyor fakat bunun kandırmaca olduğunu tahmin edebiliyorum. P2Wlik bulunmakta. Iron Golemdir vb ginede var... Yani average sunucu gibi. Fakat oyun içi eşya satın alan ile oyuncu arasında ÇOK BÜYÜK FARK VAR. Adam IRon golem aldıysa direk zaten oyuncuyu katlıyor bile.
>Kasalar : Kasalar baya dengeli doğrusu. Bu + denilebilir. Kasalarda dengeyi tutturabilen pek sunucu olmuyor ama bu başarmış.
>6/10. OneBlock sistemi gayet hoşuma gitti. Yani eylenmek için giriyorsanız direk girin. P2Wlik var yani VIP gibi kişiler yada özel spawner vb almış kişiler sizden her türlü üstün olsada Eylence için zamanınıza deyebilecek bir sunucu doğrusu.
Tabikide tarafsiz olarak yorum yapmiş olman cok hoş birsey. Guzel yorumlarin icin tesekkurler. :) Ama sunucumuzun p2w oldugunu soylerek biraz kotu bir yorum yapmis olmussun. Daha 1 ay once acilmis olmamizdan oturu, suan icin brn ve eşim haric sp alan olmadi. (Kendi sunucum olmasina ragmen para veripte aldim oda ayri bir durum). Sunucumuzda ben ve eşim disinda kasilmis olan arkadaşlarin kasilmasinin nedeni ise 7/24 sunucuda olmalari, eventleri kacirmiyor olmalari, cekilis saatlerinde ya yayinda yada oyunda olmalari gibi bir cok etken mevcut, sen veya sizler sunucuda daha fazla vakit gecirmeye basladiginizda ve boş takilmayip kasilma odakli oynarsaniz sizde top 10'da yerinizi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tabikide tarafsiz olarak yorum yapmiş olman cok hoş birsey. Guzel yorumlarin icin tesekkurler. :) Ama sunucumuzun p2w oldugunu soylerek biraz kotu bir yorum yapmis olmussun. Daha 1 ay once acilmis olmamizdan oturu, suan icin brn ve eşim haric sp alan olmadi. (Kendi sunucum olmasina ragmen para veripte aldim oda ayri bir durum). Sunucumuzda ben ve eşim disinda kasilmis olan arkadaşlarin kasilmasinin nedeni ise 7/24 sunucuda olmalari, eventleri kacirmiyor olmalari, cekilis saatlerinde ya yayinda yada oyunda olmalari gibi bir cok etken mevcut, sen veya sizler sunucuda daha fazla vakit gecirmeye basladiginizda ve boş takilmayip kasilma odakli oynarsaniz sizde top 10'da yerinizi alabilirsiniz.
>Dengesiz olanlara direk 4/10 verdim. Geçmişime bakın... Daha kötüleri de var .D

>Şuanda sunucuda oynadım. Yani güzel ve eylenceli? fakat aşırı fazla grind(Başlangıçta 5K ya çıkmanız lazım!? Normalde o olaya 1k falanda başlatıysaydı keşke..) var. İlk seviyelere çıkmak için ilk 5K ya geçmen lazım... sonra aha o zaman gerçekten seviye atlamaya başlıyor.
>AFK Kasma yasak. Yani emek falanda Burda kesin olan şey %90'ı insanların böyle kazmakla eylenmiyor. Onun yerine ya sosyalleşyor yada arkaya telefon açıyor... Yani AFK yasağı baya saçma geldi. Iron Golem spawnerinde emek yok ona bakılırsa... İşte bu olay bütün 1 puanı kırdı. Spawner var fakat bi zahmet AFK kasma hakkımız olsun ki gelişelim.
>Şuan sunucu 7/10 diyebiliriz.Çünkü Faz sistemini beğendim. Fakat hala... P2w(VIP deyilde Spawnerler tezgahı baya deyiştiriyor) olayı var.
>Yani şöyle sevmediğim bir olay var. Fakat puan kesilcek birşey deyil. Bütün oyunculardan önceden başlamanız. Yani çoğu sunucu açmadan önce WİPE atar. Fakat burda yapılmamış. Adam 400k seviye... Yani nasıl kastı bilinmiyor... Sunucu wipelenmiş şekilde açılsaydı gerçekten sanki oyuncular için daha iyi olurdu. Fakat bunu - yada + vermiyorum. Nötr yani.
>Sıkıntı... TOP 10 diyorsun... Top 10 u geçebilmesi lazım grindle oyuncu. Yani sunucu açılırkene hatalar yapılmış ama yapılcak birşey yok.

Onun dışında server güzel. Diğer skyblock sunucularından farkı var ve ginede P2W(spawneri olan) a karşıda dengesizlik olsada gerçekten klasik OPSkyblock gibi deyil. Ama ginede dengesizlik bulunmakta. Onun dışında yani ginede Farklı özellik olarak aşırılık yok. Basit bir OneBlock ve gayette iyi yani.
7/10.Küçük dengesizlik(Spawner) olayı dışında sunucu iyi. Gelişim,Faz vb olayı gerçekten diğer skyblocklardan farklı kılıyor.

Onun dışında sistem güzel. tekrar edeyim... 7/10 Alır. Yani ginede başarılısınız devamını bekliyoruz ama yani ginede grind azaltılmalı... AFK kasılmalara izin verilmeli(Otomatik afk Atıcı sistem gelmesi lazım), Bir süre(bir sayı veremem sizin kararınız) wipe atılıp sunucu gine reklama verilmeli yada güncel denilmeli ki yeni oyuncular görsün... Şeyler yapılırsa sunucu 8 i hak eder rahat.
Teşekkürler, Başarılar dilerim.

Son düzenleme:
Pek fazla bir eleştiri yapmayacağım ne de olsa 2 saygılı ve hevesli bireyin açtığı tatlı bir sunucu açık arayan, kötülemeye çalışan bir kaç kişiye denk geldim neredeyse her sunucunun kötü yanları var eleştirmek isteyen her türlü eleştirir sadece bir kaç öneride bulunacağım. Konu tasarımı hakkında öneride bulunmak gerekirse görseller shader mod yardımıyla desteklenebilir ve konuda ki yazılar konu tasarımının içerisine bir bölüm olarak eklenebilir, oyun içerisine gelecek olursak bir tek block sunucusu için yeterli düzeyde sisteme, yapıya sahip zamanla oturacaktır ;) Başarılar!

Pek fazla bir eleştiri yapmayacağım ne de olsa 2 saygılı ve hevesli bireyin açtığı tatlı bir sunucu açık arayan, kötülemeye çalışan bir kaç kişiye denk geldim neredeyse her sunucunun kötü yanları var eleştirmek isteyen her türlü eleştirir sadece bir kaç öneride bulunacağım. Konu tasarımı hakkında öneride bulunmak gerekirse görseller shader mod yardımıyla desteklenebilir ve konuda ki yazılar konu tasarımının içerisine bir bölüm olarak eklenebilir, oyun içerisine gelecek olursak bir tek block sunucusu için yeterli düzeyde sisteme, yapıya sahip zamanla oturacaktır ;) Başarılar!
İnsan değerini koyarsak baya kişi hevesli açıyor. Ona bakılırsa bütün herşey heves ile açılıyor fakat çoğunlukla ya copy paste oluyor ya gerçekten sunucuya uğraşılıp farklı farklı kodlanmış scriptler konuyor yada Önüne çalışmayan birşey veriliyor (Triple A oyunları örnek olabilir)
Herşeyde heves var. Sadece bu hevesi yönetmek plugineer ve Kurucu ile ilgili birşey. Ama gayet başarmışlar. Eğer denilen şeyler de yapılırsa 8/10 u hak eder. 4/10 verdiğim sunucular da oluyor. Emek vb deyil adeta Copy paste yapıp edit koymuşlar Skyblock'A... bide Zor demişler... Onlara karşın şuana kadar sağlam olarak skyblock bu var. Ben sadece sıkıldığımdan dolayı bıraktım...

Ben sadece Bağımsız olarak açıkladım. Yani dengesiz özellikler ve AFK limitini kaldırmalarını önerdim vede yeniler için Başlangıçta 5K kazma olayı deyilde oyuncunun hiç yoktan 2k gibi bir zamanda başka seviyeye geçmesini önerdim. "Kötülemeye" istediğin kadar diyebilirsin, Dünyada kötülemek vb olmasaydı zaten dünya peri masalı olurdu. Herşeye de iyi dersen bir SUNUCUNUN ne farkı olucakki? Sadece Makine Spec'lerimi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı