Thomas Shelby
Tabanları Yağlama Vakti
- Elmaslar
- 336
- Minecraft
- dragondemon68
Discord:
Sherlock#5773
Sherlock#5773
Sebastian Sasuke#0001
Sebastian Sasuke#0001
Bizde seni seviyoruz Kral. Sunucunda az oynamadık. Uranyum sp için çıldırıyorduk xdEski Oyuncularım Sizleri Seviyorum Çok Teşekkür Ederim :)
Eski Oyuncularım Sizleri Seviyorum Çok Teşekkür Ederim :)
Sebastian Sasuke#0001
Bir yerden hatılıyorum gibi ama çok güzel günlerdi. Markette 4x kasa filan vardı.@Sebastian Sasuke 'ın da Dediği Gibi Bizde Seni Seviyoruz Kral. Bizim Zamanlarımızda WinnerS VArdı. (Hatırlarsın Belki) Onunla Ne Ada Kasmıştık Be :D
İsTop da 1. dik
Bir yerden hatılıyorum gibi ama çok güzel günlerdi. Markette 4x kasa filan vardı.
Sebastian Sasuke#0001
Aynen bende hatılıyorum. Eski tayfa olsa başlardım.Aynen, Ramazan Kasası Vardı. Fakir Sp Nin geldiği günü hatırlıyorum. vay be ne günlerdi.
Catboy438#5590
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkürler Konu Biraz Eski Haklısınız :)Konu tasarımı daha güzel olabilirdi. Sunucu başarılı buldum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Hala Var Heyyo :)Bir yerden hatılıyorum gibi ama çok güzel günlerdi. Markette 4x kasa filan vardı.
Teşekkürler canımsınız :)Güzel servere benziyor akşam tanıtım videosunu çekeceğim =)
Teşekkür Ederim iyi forumlar dilerimSevdiğim güzel sunuculardan birisi, başarılar.
Mahmut#6697
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!