PLAY.MCADVENTURETİME.COM > 1.8.x-1.13 > ŞİFRESİZ GİRİŞ !, | Galaktik Skyblock | Çılgın Çiftçiler | EGG WARS | SURVİVAL | 6 YILDIR SİZİNLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke banımı açsan be Murat ~ dragondemon68​

Kaliteli sunucunun tek adresi, şimdi geri başlayalım.

Sunucunuzda 1-2 yıl oynadım ve çokta zevk aldım. Galaktik OPSkyblockta oynamıştım ve 100tl gibi civarlarda para yatırmıştım. Çok güzel zamanlardı ve çokta eğleniyordum. Sadece ben değil arkadaşlarım ile adalar yapmıştık. Oyunun neredeyse en zenginiydik. Günlerce oynayıp para kasıyorduk. Keşke o zamanlar geri dönebilse. Başarılar dilerim Murat.

Ortalama Bi 3/4 Yıl Önce Keşfetmiştim Bu Sunucuyu. Ben Minecraft Oynamaya Bu Serverda Başladım. Başarılar...

Konu tasarımı daha güzel olabilirdi. Sunucu başarılı buldum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Güzel servere benziyor akşam tanıtım videosunu çekeceğim =)

Konu tasarımı daha güzel olabilirdi. Sunucu başarılı buldum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkürler Konu Biraz Eski Haklısınız :)
Bir yerden hatılıyorum gibi ama çok güzel günlerdi. Markette 4x kasa filan vardı.
Hala Var Heyyo :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel servere benziyor akşam tanıtım videosunu çekeceğim =)
Teşekkürler canımsınız :)

Konu tasarımı hoşuma gitmedi, sunucuyu ziyaret ettikten sonra bir yorum daha yapabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl