play.lordusnetwork.pw ? Element - Edit/PvP/XP/Yosun Coin - Yükseltme - Özel Hammadde - Duel - Boss - Meslek - Görev - Pazar |Gelişmiş Hile Koruması|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufemirxd

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
117
Minecraft
yusufemird

Discord:

Yusuf Emir#3303

Kopyalanabilir Ip Adresimiz:
play.lordusnetwork.pw
mc.lordusnetwork.pw
oyna.lordusnetwork.pw

1.jpg

sistem-1.png

3.jpg

gorsel-1.png

7.jpg

8.jpg

4.jpg

Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

Son düzenleme:
Haritalar hoşuma gitmedi, konu tasarımı geliştirilebilir.

Kon tasarımı geliştirilmeli, haritalar idare eder, sistemler klasik. Başarılar dilerim <3

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Sunucumuzu geliştirmeye devam ediyoruz bosscoin element pvpmaden ve daha bir çok komutu ekledik tüm bugları kapattık :) Oyuncularımızı bekliyoruz. Eminim ki gelen oyuncu keyfini çıkaracak .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

8 GB Ram Oldu. V0.6 Sürümündeyiz. Klan Turnuvaları başlıyor Yeni İp adresimiz: play.LordusNetwork.pw ~ Herkesi Bekliyoruz.

Son düzenleme:
hammadde sistemi özel derken yani o heryerde var,diğer sistemlere gelmişken onlarda aynı şekilde.

hammadde sistemi özel derken yani o heryerde var,diğer sistemlere gelmişken onlarda aynı şekilde.
Her rütbeye özel parası artıyor efenim :) Tek hammadde var.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kon tasarımı geliştirilmeli, haritalar idare eder, sistemler klasik. Başarılar dilerim <3
Konu tasarımı şu an güncellendi yeni hali nasıl ?? :D

Haritalar hoşuma gitmedi, konu tasarımı geliştirilebilir.
Thanksss you

Konu tasarımı geliştirilebilir. Genel olarak server görsellerini beğendim. Sistemleriniz idare eder tebrik ederim umarım başarılı olursunuz.

Güzel bir sunucuya benziyor lakin haritalar pek hoşuma gitmedi kötü mü? Hayır standart düzeyde. Sistemlere gelecek olursak kendinize ait 1,2 sistem ekleyebilirsiniz başarılar dilerim güzel bir sunucuya benziyor, iyi forumlar.

Sistemleriniz başarılı ve her geçen gün yeni sistemler eklediğinizi görebiliyorum. Mapleri elden geçirirseniz ve estetiğe biraz daha önem verirseniz tadından yenmez bir sunucu olur, başarılarınız devamını dilerim sunucuya puanım 7/10 geliştirilirse emin olun 10/10'a kadar çıkar.

Sunucuya ait olan mimari yapılarınızın birkaç tanesi alıntı bunları değiştirmeniz sunucu için daha sağlıklı olacaktır. Element adlı sisteminizi farklı olması beni sevindirdi. Konu tasarımı gayet ideal. Yolunuz açık olsun, başarılar.

Konu tasarımı geliştirilebilir. Genel olarak server görsellerini beğendim. Sistemleriniz idare eder tebrik ederim umarım başarılı olursunuz.
Teşekkür ederiz.
Güzel bir sunucuya benziyor lakin haritalar pek hoşuma gitmedi kötü mü? Hayır standart düzeyde. Sistemlere gelecek olursak kendinize ait 1,2 sistem ekleyebilirsiniz başarılar dilerim güzel bir sunucuya benziyor, iyi forumlar.
Teşekkür ederiz.
Sistemleriniz başarılı ve her geçen gün yeni sistemler eklediğinizi görebiliyorum. Mapleri elden geçirirseniz ve estetiğe biraz daha önem verirseniz tadından yenmez bir sunucu olur, başarılarınız devamını dilerim sunucuya puanım 7/10 geliştirilirse emin olun 10/10'a kadar çıkar.
Teşekkür ederiz.
Sunucuya ait olan mimari yapılarınızın birkaç tanesi alıntı bunları değiştirmeniz sunucu için daha sağlıklı olacaktır. Element adlı sisteminizi farklı olması beni sevindirdi. Konu tasarımı gayet ideal. Yolunuz açık olsun, başarılar.
Teşekkür ederiz.

Hepinize sonsuz teşekkürler <3 :)

Yani işin açıkçası bir tek haritaları beğenmedim. Haritaların dışında sunucunun sistem ve haritaları baya güzel olmuş. Başarılar dilerim ;) <3

Yani işin açıkçası bir tek haritaları beğenmedim. Haritaların dışında sunucunun sistem ve haritaları baya güzel olmuş. Başarılar dilerim ;) <3
Haritaları beğenmediniz ama haritalar baya güzel olmuş.

Teşekkürler :d.

Sistemlere bayıldım diyebilirim, en çokta yükseltme ve element sistemine onun dışında haritalar hoş duruyor başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl