Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
play.hexoncraft.com | Hard Emek Skyblock | 1.8-1.16 | Özel Görevler,Borsa Sistemi,Kazı Kazan,Ada&İşçi Yükseltme,Hergün Event |
Gelişmiş Kazı Kazan = Animasyonlu şekilde açılan pencerede kazı kazan oynayabilirsiniz. İşçi Sistemi = Oyun içerisinde 5 Farklı katagoride bulunan işçileri adanızda çalıştırabilirsiniz. Kırıktaş Jeneratör Yükseltme Sistemi = Kırıktaş kazarken belirli madenler çıkabilir. Bunların oranını yükseltmek istiyorsan hemen upgrade edebilirsin. Borsa Sistemi = Oyun içerisindeki paranızı sanal paraya yada altına yatırmak istermiydiniz ? Özel Spawner Sistemi = Oyun içerisindeki özel spawnerlar ile bakır gümüş ve tunç madeni kazanmak istermisiniz. Günlük Eventler = Hergün olan Meteor Eventi ve çok daha fazlası için sunucumuza gelebilirsiniz.
Öncelikle Merhaba MC-TR ailesi ;
01.02.2021 Tarihinde Açılışımıza özel %25 bonus kredi ve Vip Çekilişleri olacaktır discordumuza katılarak çekilişlere katılabilirsiniz.
Sunucumuz Hard Emek Skyblock olarak hazırlanmaktadır. Lütfen op skyblock sistemine alışmış oyuncular yorum yaparken buna dikkat ederse sevinirim.
(Maplerimiz kendi tarafımızdan yapılmıştır.Mimar alımları ile daha iyi bir seviyeye getirilecektir. not: Arena Mapi kendimize ait değildir !)
konu tasarımı beni benden aldı,sistemler zaten ayrı bir güzellik,maplerde idare eder geliştirilebilir,çok güzel bir server Başarılarınızın devaını dilerim. <3<3<3
konu tasarımı beni benden aldı,sistemler zaten ayrı bir güzellik,maplerde idare eder geliştirilebilir,çok güzel bir server Başarılarınızın devaını dilerim. <3<3<3
Değerli yorumunuz için teşekkürler mapler kendi yapımımız olduğu için çok sade haklısınız ileride tekrardan yapılacak maplerimiz. Sizide açılışımızda görmek isteriz :)
Sunucun hakkında şu yorumu yapayım, benim sunucuma gelip reklam yapıyorsun ayriyetten sunucuna neden reklam yaptığını sormak için geliyorum geldiğim anda da ban yiyorum bunu açıklar mısın bana ?
Sunucun hakkında şu yorumu yapayım, benim sunucuma gelip reklam yapıyorsun ayriyetten sunucuna neden reklam yaptığını sormak için geliyorum geldiğim anda da ban yiyorum bunu açıklar mısın bana ?
Bu olaydan dolayı sunucuya kalitesiz diyebilirim
Dediğimi anlamadınız galiba, ben sizin sunucunuza gelip reklam yapmadım siz benim sunucuma gelip reklam yaptınız ve ben nedenini sormaya gelirken kayıt olur olmaz ban yedim herhangi bir mesaj yazmadım
Kendi sunucumuzun kalitesini sunucuya gelip ve yorumlardan anlayabilirsin. Sunucunun kalitesini belli eden sağlam yetkili kadrosudur, o da sizde yok
Sunucuya girip bir süre inceledim, detaylara göz attım. Bazı şeyler İngilizce kalmış, onları da düzeltirseniz daha iyi olabilir. Şahsen ben genel olarak beğendim. Başarılar dilerim. ?