PLAY.BETACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de onlara katkım oldu, onların da bana... Başarılar @caandalek :)

01.11.2020 tarihinde görevleri yapmaya başlayabilirsiniz.
3500 TL'lik çekiliş için detaylar web sitemizde.

Tüm Hub Sunucular Hep Aynı Gameslerden Getiriyor Artık Bıktım Kendim Açacam Bune Arkadaş Tüm Hub Yerlerinde skyblock faction var zaten sw açıp hep skyblock yapmayın yapacaksanızda güncelleme getirip yapın örn etkinlikli skyblock .
Sunucunuz Gelişebilir : 4/10

Tüm Hub Sunucular Hep Aynı Gameslerden Getiriyor Artık Bıktım Kendim Açacam Bune Arkadaş Tüm Hub Yerlerinde skyblock faction var zaten sw açıp hep skyblock yapmayın yapacaksanızda güncelleme getirip yapın örn etkinlikli skyblock .
Sunucunuz Gelişebilir : 4/10
adamdaki özgüvene bak

Zamanında herkes paylaştığınız plugin paketlerini kullanırdı. Şahsen ben bu işlere ilk girdiğim zamanlar sizin sayenizde geliştim, paketinizden çok şey öğrendim. Emeğiniz benim üzerimde çok büyük, bunun için teşekkürler. Sunucuya gelecek olursak şu an eski kalitede olmamasının sebebi, eski tadını alamamızın sebebini yaşımızın ilerlemiş olmasına, zamanın ilerlemiş olmasına bağlıyorum. Bu sebeple oyuncu sayısı tabii ki o günlere göre daha az olacak. Uzun yıllardır hizmet veren bir sunucu. Tebrik ederim.​

Sadece SkyPvP oyunu ile çoğu sunucuya fark atabilecek bir sunucu

10 üzerinden oylamak isterim cr,so gibi sunucular gibi birden fazla oyun bulunan bir suncuuya göre 10/8 derim.

Güzel sunucu uzun zamandır ayakta olması ayrı hoş (:

Eskiden BetaCraft'da 1.000 kişi oynardı, creative'de baya kişi vardı 2 gün önce girdiğimde 3 kişi oynuyordu :/ puan olarak sunucuya 10/10 verebilirim

sunucu guzel eskiden oynardim yetkili ekibi cok sorumsuz birileri yaziyorsun gorup cevap vermiyorlar skypvp full hile))

Efsanelerin efsanesi. Hakettiği değeri bulamayan nadir sunuculardan :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl