PLAY.BETACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucunuzda daha önceden çok oynadım. Çok güzel sunucunuz. Konu tasarımı çok değişik ve çok güzel. Konu tasarımının en arka dağda BetaCraft mı yazıyor? Yazıyorsa çok hoş. Başarılarınızın devamını dilerim <3

Sunucunuzda daha önceden çok oynadım. Çok güzel sunucunuz. Konu tasarımı çok değişik ve çok güzel. Konu tasarımının en arka dağda BetaCraft mı yazıyor? Yazıyorsa çok hoş. Başarılarınızın devamını dilerim <3
Beğenmene çok sevindim.
1577530256733.png

Hayatımda bu kadar iyi sunucu görmedim harika bir sunucu konu tasarımı sistemler ve bir çok şey harika sunucuda başarılar :))

Ahh ah oynadığım ve beğendiğim ilk Türk sunucusu. Yıllar önce factions'da az mı klanlar arası savaşırdık. Rewolvin vardı admin kendisi hile kullanmasıyla mehşurdu :). Eskiden 900 kişi görüyordu sunucu. Şimdi 70-80 maksimum 100. İnşallah eskisi gibi olur. Hatda daha iyisi.

Türkiye'de modern sunuculara öncülük etmiş olan ve bu zamanların en başarılı olan ender sunuculardan ki şahsen sunucularını çok seviyorum.

Türkiyede ilk 4. sunuculardan biri olan BETACRAFT bile geçenlerde grieflendi, sunucu gayet iyi çalışılmış, maplar harika, sistemler süper, konu tasarımına hayran kaldım. Başarılar!

Türkiyede ilk 4. sunuculardan biri olan BETACRAFT bile geçenlerde grieflendi, sunucu gayet iyi çalışılmış, maplar harika, sistemler süper, konu tasarımına hayran kaldım. Başarılar!
Grieflerin çoğu fake minecraft '1.8.12' 'yle yapılmıştır yani orda duyurular sadece o adamda gözükür. Cube'yi bile hacklediler.

Türkiye'de değerini almayan 2-3 sunucudan birisidir. Bugün tekrardan girdim ve çok fazla lag vardı şu lag sorunu çözülürse normalde SkyWars oynamazdım oynamaya başlarım.

sonu son değil. Harcanan bi sunucu

eskiden oynadıgım sunucu önceden aktifliği iyiydi artık düşmüş ama geri toparlıcagınızı düşünüyorum onun dışında sunucu mükemmel

Eski betacraft nerede ?

Merhaba, en kısa zamanda Discord üzerinden ulaşır mısınız?

Discord: Garp#5702

Mükemmel bir sunucu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl