PLAY.BETACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır aktif kaliteli sunuculardan bir tanesi​

Son düzenleme:
Sunucunuz çok güzel beğeniyorum maplara ve tasarımlara özen gösteriyorsunuz başarılar.​

Sunucunuz çok güzel beğeniyorum maplara ve tasarımlara özen gösteriyorsunuz başarılar.​
Böyle ayrıntılara dikkat ettiğimiz fark etmeniz beni çok mutlu etti. Teşekkürler.

Başarılar furkan bey ama 2015 den beri bu kadar az yorum alması ilginç

Sanırım en çok görüntülenme ve en çok mesaj alan konu benim konum :pardon:
Yok reis 33k görüntülenme li birisi var skyblock snuucularında :D ve benim mesajlarım bile 17 18 sayfa falan xD

BetaCraft eskiden oynadığım güzel bir sunucuydu hâlâ öyle ve uzun süredir açık bir sunucu olduğundan akılda kalıcı bir ismi var başarılı da buluyorum. Böyle devam etmeniz dileğiyle...

BetaCraft Çok Güzel Bir Sunucu Bu Aralar Pek Girmiyorum Ama Eskiden Çok Oynardım Onun Haricinde Konu Tasarımını Beğenmedim.

Her şeyiniz çok güzel. Daha önceden adınızı çok duydum. Çok başarılı bir sunucuya benziyorsunuz. Çok güzel bir sunucu. Başarılar dilerim.

Sunucunuz gayet güzel ama bir önerim olacak. Kendinize özel bir launcher yapabilirsiniz hem hileler önlenir hem oyun kalitesi daha üst plana çıkar.

Sunucunuzu çok beğendim. Daha önce adınızı bir çok kez duymuştum. Başarılı bir sunucusunuz.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl