Çözüldü placeholderapi placeholderlarını leaderheads de kullanmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KanedgyBO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla dostum nulled kullanıyorsan ondan olabilir. Benim sunucumdaki leaderheads -> LeaderHeadsRevamped olarak geçiyor. 4.0.5 sürümü 1206kb

Bildiğim kadarıyla placeholderapi ile çalışan leaderheads'a dönüşünce yani Revamped versiyonu o eklentilerin desteğini kesti.
1577549172990.png

ben o komutla kendi sunucumda kendi eklentimin placeholderini kullanarak leaderheads oluşturuyorum.

Valla dostum nulled kullanıyorsan ondan olabilir. Benim sunucumdaki leaderheads -> LeaderHeadsRevamped olarak geçiyor. 4.0.5 sürümü 1206kb

Bildiğim kadarıyla placeholderapi ile çalışan leaderheads'a dönüşünce yani Revamped versiyonu o eklentilerin desteğini kesti.
Ekli dosyayı görüntüle 100792
ben o komutla kendi sunucumda kendi eklentimin placeholderini kullanarak leaderheads oluşturuyorum.
LeaderHeadsRevamped ben duymadım hiç. bende skriptle placeholderapi de holder oluşturuyorum. onları kullanacağım buysa satın alabileceğim bir linkini atarmısın?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu eklenti :D Son sürümü fakat skriptin placeholderleri ile çalışmıyor olabilir ben kendi eklentimin placeholderiyle kullanıyorum yani placeholderapi hooku ile skript hiç kullanmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl