KanedgyBO
SkriptTale
- Elmaslar
- 382
- Minecraft
- TheLudoBile
Discord:
TheLudoBile#3485
TheLudoBile#3485
Furkan Oruc#8686
TheLudoBile#3485
Hayır. leaderboardsın listeler dolu eklenti desteği var, dışında ,spigot sayfasına girersen kolaylıkla görürsün, placeholderapi desteğide var. placeholderapi placeholderlarını nasıl kullanırım?asb-level : Askyblock ada leveli en çok olanlar.
kills : En çok öldürenler.
deaths : En çok ölenler.
balance : Parası en çok olanılar.
walk : En çok yürüyenler.
climb : En çok tırmananlar.
drop : En çok item yere düşürenler.
bunların dışına çıkılmıyor diye biliyorum ben. Ne eklemek istiyorsun
Furkan Oruc#8686
Merhaba bu linktenHayır. leaderboardsın listeler dolu eklenti desteği var, dışında ,spigot sayfasına girersen kolaylıkla görürsün, placeholderapi desteğide var. placeholderapi placeholderlarını nasıl kullanırım?
TheLudoBile#3485
buraya baktım tabiiki, fakat placeholderapi den bakıp olduğuna emin olduğum placeholderlar leaderheads kullanılabilir statlarda gözükmüyor. ne yapmam gerekir?Merhaba bu linktenDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Konu çözüldü ise belirtiniz
Furkan Oruc#8686
Abdullah T.#0001
TheLudoBile#3485
bu leaderheads i placeholderapi de kullanmak içinmi yoksa tersimi? (bana böyle geldi ben placeholderapiyi leaderheads de kullanmak istiyorum)/papi ecloud download LeaderHeads yazarak öncelikle indiriniz sonra /papi reload yazınız.
@RubySkyMC Server yazdığı gibi yapını sorununuz çözülcektir.
asb-level : Askyblock ada leveli en çok olanlar.
kills : En çok öldürenler.
deaths : En çok ölenler.
balance : Parası en çok olanılar.
walk : En çok yürüyenler.
climb : En çok tırmananlar.
drop : En çok item yere düşürenler.
TheLudoBile#3485
bunu sormuyorum. konuyu okuyun lütfen.Boş tabela koy tabelaya bakarak /leaderheads setsign <placeholder> <sıra> şeklinde yaz
TheLudoBile#3485
placeholderapi nin verilerii sıralamaktan bahsediyorum. nasıl tabelayla npc kurmak fln. sormuyorumBöyle kullanıyorsun işte
TheLudoBile#3485
yalnızca placeholderapininkileri listelemiyor. siz karıştırmışsınız. meselaPlaceholder apinin verilerini leaderheads sadece tabela ile listeliyor benim yazdığım da placeholderapi verilerini listelemek için kullanılıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!