Piyasanın 20 kat altına vds satsak satılırmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 katı dava yedikten sonra tıklamayı görürsünüz hocam. Başka bir şey demiyorum..
Avukat tanıdığım var onla görüşeceğim ve ona göre bir fiyat belirleyeceğiz.

Son düzenleme:
Avukatınız da dediğimi söyleyecektir. Ayrıca avukat değil muhasebe ile görüşmeniz gerekiyor, avukat böyle işlere bakmaz.
Bilgi için Teşekkürler. İçime kurt düştü ancak yapacak bir şey yok ya normal fiyata satıp normal bir hosting olacağız yada hobi için alanlara ücretli bütçesi olmayan developerlere v.s ücretsiz vereceğiz.

Bilgi için Teşekkürler. İçime kurt düştü ancak yapacak bir şey yok ya normal fiyata satıp normal bir hosting olacağız yada hobi için alanlara ücretli bütçesi olmayan developerlere v.s ücretsiz vereceğiz.
Normal fiyata satıp normal bir hosting olursanız hiçbir sıkıntı çıkmaz. Aylık belirli geliriniz gideriniz de olur, her şey mükemmel olur.

Normal fiyata satıp normal bir hosting olursanız hiçbir sıkıntı çıkmaz. Aylık belirli geliriniz gideriniz de olur, her şey mükemmel olur.
Müşteri sorunumuz var o yüzden yapıyoruz bu güne kadar ne sattıysak müşterisi olmadı o yüzden.

Lütfen üstüne alınma ama bir yazılımcı olarak ücretsiz VDS kullanmayı tercih etmem. Dosyalara erişiminiz olacağı için veri kopyalama olabilir ve benim satacağım paketleri alıp değiştirme imkanınız var. Bunu bir çok kez duydum o neden ile söyleyeyim dedim. Keza bir çok kişi de bu yüzden çekinir
Tamda söylemek istediğim güven meselesi bu.

ben şahsi olarak söyliyeyim piyasaya hosting olarak girmeden önce insanlardan güven kazanıp öyle girmek en iyisi sen hosting açtığında zaten diyecekler ki, "olm bu bu hosting açmış bu ne işler yapmıştı hiç kimseyi de dolandırmamış olm bundan alak" felan yaparlar.

Çok güzel bir soru :)
1. Vds şifreniz size ait olacak istediğiniz kadar değiştirebileceksiniz.
2. Bizle yasal sözleşme imzalayabilirsiniz, Noter ile.

Eğer aklınızda şu olsa varya kessin güvenirim dediğiniz bir şey varsa belirtebilirsiniz ve bizde onu ekleriz
VDS şifremizi istediğimiz kadar değişelim yinede bağlanabilirsiniz

Lütfen üstüne alınma ama bir yazılımcı olarak ücretsiz VDS kullanmayı tercih etmem. Dosyalara erişiminiz olacağı için veri kopyalama olabilir ve benim satacağım paketleri alıp değiştirme imkanınız var. Bunu bir çok kez duydum o neden ile söyleyeyim dedim. Keza bir çok kişi de bu yüzden çekinir
Tamda söylemek istediğim güven meselesi bu.
Evet, haklısınız biz de nasıl güven verebiliriz diye düşünüyoruz zaten. Aklınızda varsa güveni arttıracak bir şey söyleyebilirsiniz. Ne olursa olsun mantıklıysa biz razıyız.
:)
ben şahsi olarak söyliyeyim piyasaya hosting olarak girmeden önce insanlardan güven kazanıp öyle girmek en iyisi sen hosting açtığında zaten diyecekler ki, "olm bu bu hosting açmış bu ne işler yapmıştı hiç kimseyi de dolandırmamış olm bundan alak" felan yaparlar.
Evet şu ana kadar kimseyi dolandırmadım, haram mal yemedim. Ancak insanlara bunu nasıl inandırabilirim diye düşünürüyorum.
adam konuda bildiğin hepinizle dalga geçmiş siz hala ciddi ciddi cevap vermeye calısıyorsunuz :D
Hayır, ciddiyiz.
yok yav
cevaplara bak bence gayet ciddi adam
Evet ciddiyiz.
VDS şifremizi istediğimiz kadar değişelim yinede bağlanabilirsiniz
Haklısınız dediğim gibi aklınızda güveni arttırabilecek öneri varsa söyleyebilirsiniz.

Arkadaşlar belirttiğim gibi varsa aklınızda güveni arttırabilecek öneriler yazabilirsiniz, mantıklı olanların hepsi yapılacak.

Aklınız varsa piyasayı salarsınız hocam... Adanında söylediği gibi piyasada varolan sunuculara saygısızlık yapmayınız

Moderatör tarafından düzenlendi:
Eleştiriye açığım dediğiniz başlıyayım öncelikle hayal perestsiniz piyasanın 20 kat altına verebilirsiniz kendinizi batırırsınız yaptığınız hesabı ayrı merak ettim gerçekten de nasıl 20 kat altına verip kar elde etmeyi planlıyorsunuz? Komiksiniz gerçekten de daha yaratıcı yaratıcılığı geç en azından realist projeler ile konu açarsanız daha mantıklı olur hem sizin açınızdan hem de forum da size eleştiri yapacaklar arkadaşları zor durumda bırakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl