Piston balkabağını kırdığında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeblaysCraf-t

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Arkadaşlar denedim ama yapamaıdm

Şimdi
Benim adamdaki pistonlar balkabağını kurdığında variables ile kaydedecek bunu nasıl yaparız
Aynı

variables:
{kırıktaş.%player%} = 0

on break of cobblestone:
add 1 to {kırıktaş.%player%}

Gibi

Denemedim ama alttaki gibi bir şey çalışabilir sanırım.
Kod:
on piston extend:
    if loop-block is pumpkin:

Bu olmaz diğer oyuncuların kırdığınıda hesaplar

Denemedim ama alttaki gibi bir şey çalışabilir sanırım.
Kod:
on piston extend:
    if loop-block is pumpkin:
Hocam loop {_veri}; gibi bir loop kullanmadan loop- verisini kullanamassın :)

Yardımcı olacak varmı

Tamam işte ben sizden istiyorum yaparmısınız

Hocam bende diyorumki imkanı olan birşey değil anca profesyonel java bilmeniz lazım sadece pluginle yapılabilir. Kimseninde ücretsiz böyle birşey yapacağını sanmıyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Veriyi adaya bağlayamassınız ama şöyle birşey var pistonu koyan oyuncuyu tespit edersiniz ve piston kırdığında dersiniz veriyi çekersiniz kişiyi çekersiniz kişinin verisine eklersiniz. Bunuda yapsam bile ücretsiz yapamam kolay birşey değil.

şöyle olabilir koyulan pistonun data tagını playere göre değişirsen yani asd oyuncusuna özel yaparsan ve o oyuncuyada bi variable atarsan o anda ve her kırdıgında o variableye veri ekletirsen belki olabilir ama bu serveri ne derecede yorar bilemem

şöyle olabilir koyulan pistonun data tagını playere göre değişirsen yani asd oyuncusuna özel yaparsan ve o oyuncuyada bi variable atarsan o anda ve her kırdıgında o variableye veri ekletirsen belki olabilir ama bu serveri ne derecede yorar bilemem

dediğiniz doğru ama onu yapmak ücretsiz olamaz.

Allah allah kesinlikle benim dediğim şey değil alkış alayım abime...

Bu kullanılabilir diye düşünüyorum:
Kod:
on piston extend:
    loop blocks in radius 1:
        loop-block is pumpkin
        cancel event

Bu kullanılabilir diye düşünüyorum:
Kod:
on piston extend:
    loop blocks in radius 1:
        loop-block is pumpkin
        cancel event
Bu çalışabilir ama arkadaş adanın verilerine kaydetmek istiyor kullanıcının verisine değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl