Pireblok Konu Tasarımı By Cristof (Hasan Kolcu)

1586876132124.png

Belirli bir kenk üzerinden gitsen iyi olurdu.Ayrı ayrı hepsi çok güzel fakat birleşince oturmamış.

Majoras'a benziyor tamam izin istemiş olabilirsiniz kusura bakmayın bilmeden konuştuğum için. Ayrıca güzel kısmında ciddiyim fena değil biraz dağınık belirtildiği gibi, eline sağlık. Hiçbir şekilde rakip olduğumuz ile falan ilgisi yok sevdiğim birisin. ^^
Bu mesajın açıkçası ön yargılarımı kırdı. Teşekkürler, şu yanlış anlaşılmış. Tasarımı alan kişi bana bir tasarım örneği attı, bu tasarım örneği Majoras'ın mış ama bilgim yoktu. Zaten attığı tasarımı görmeden önce bu tasarıma başlamıştım, daha sonra Firex benim tasarımımı beğenince o tasarımı gördüm. Tekrar söylüyorum hiç bir şekilde herhangi bir tasarıma bakarak, kopya çekerek veya çalarak yapmadım bu tasarımı. Birde bu yazdıklarım @EfeK0 sana değil, genel olarak bu konu yanlış anlaşılmış bunun için yazıyorum. Tasarımı alan kişi benim çıkarttığım şablonu beğenince herhangi bir örnek atmasına gerek kalmadı direkt kendi kafamdan ilerledim. Firex bana yetkili kadrosunda kendi koyduğum skinleri beğenmediğini söyledi ve bir kaç skin attı. Bu skinler sanırım Majoras'a aitmiş, Firex'de arkadaşı olan Majoras'dan bu skinleri talep etmiş. Bu yüzden bir yanlış anlaşılma oluştu sanırım. Çalıntı tasarımlara karşı olan birisiyim ki kendim de çalıntı bir tasarım yapmam. Bu konu beni çok gerdi, Majoras'ın behance hesabına baktım ve yaptığım tasarıma en ufak benzeyen bir tasarım görmedim. Hatta bu konu beni öyle çok gerdi ki Majoras ile görüştüm. Belki tasarımın rengi veya tarzı Majoras'ın tasarımları gibi olmuştur, bu sizi tasarım benzerliğinde yanıltmış olabilir. İyi günler dilerim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Doğruyu söylemek gerekirse forum içerisinde ilk defa konu tasarımı çalışmanızı gördüm ki fazlasıyla da güzel buldum. Sebebini bilmiyorum ama çoğu forum üyesini gereksiz yere dizayn olayını dağınık bulmuş. Evet, gerçekten biraz dağınık veya farklı olabilir ama bazen konfor alanın dışına çıkmak gerekiyor ki bu da en basit örneklerinden birisi olmuş. Zaten bu nihai çalışma içerisinde de beyaz, gri ve siyah gibi ilginç renk kodlamaları kullanılmış ki bu bizlere tasarımlarda bu renklerinde oldukça uyumlu olmakla beraber güzel görünüme sahip olduğunu da göstermiş oldu. Uzun lafın kısası hepimizin alışmış olduğu konu tasarımlarının yanı sıra çok daha özgün görünümlü ve emek sarf edilen başarılı bir tasarım olmuş ;) <3
Çok teşekkür ederim, sanırım aklımdaki 'farklılık' kavramını siz yakalamışsınız. Ama ilk cümleniz beni biraz üzdü çünkü bir çok konu tasarımı yaptım ve bu tasarımların bir çoğunun altında sizin yorumlarınız da var. Tasarımlarımı ilk defa görmüyorsunuz :D

Orayı sansürlemem gerekti sanırım bu tarz bölümlerde reklama giriyor ve uyarı almak istemiyorum. Yine de teşekkürler.

Belirli bir kenk üzerinden gitsen iyi olurdu.Ayrı ayrı hepsi çok güzel fakat birleşince oturmamış.
Aslında belirli bi renk üzerinden gittim, hepsinin aynı gözükmemesi için de bölümlerdeki renk tonlarında birazcık oynama yaptım ama bazı bölümlerin hepsinde renkleri aynı. Değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Majoras'a benziyor tamam izin istemiş olabilirsiniz kusura bakmayın bilmeden konuştuğum için. Ayrıca güzel kısmında ciddiyim fena değil biraz dağınık belirtildiği gibi, eline sağlık. Hiçbir şekilde rakip olduğumuz ile falan ilgisi yok sevdiğim birisin. ^^
İnsanın halsiyeti durduğu ortamdan gelirmiş ,

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl