PayTR veya Tebex gibi ödeme araçlarında vergi nasıl işliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xilvo6597
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.488
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
var. vergi lehvası gerekiyor şirkete gerekiyor. o olmadan nasıl vergi ödemeyi düşünüyon.
hocam şimdi benim sunucu ilk ay maks 5 k kazanırım diye düşünüyorum. şahıs şirketini daha uygun bir fiyata açmanın yolu yok mu?

şahıs şirkete 2 vegi ödüyorsun KDV, gelir vergisi yıllık eğer bir ürün alrsan kendi adına ise faturan vergi indirimi alıyon ben ekran kartı aldım hala onun indirimini kullanıyorum faturalar hepsi gider olarak gösteriyorum
KDV%20 gelir vergisi içim baremler var yıllık gelir üzerinden dün biraz makara muhabbet döndü onlar klasik şeyler zaten

hocam şimdi benim sunucu ilk ay maks 5 k kazanırım diye düşünüyorum. şahıs şirketini daha uygun bir fiyata açmanın yolu yok mu?
Yok hacım yok keşke olsada kimse illegal yollar ile uğraş masa mükellef falan boş işler mahallende illaha vardır malı müşavir git konuş

Önden de tavsiye olsun fiyatlarını KDV ile ayarla ki son sıkıntı yaşama 10 tl nin 2 TL'si KDV ye %2-3'ü ödeme şirketine varsa kullandığın başka bir şey onunda kesintisini ekleyerek fiyat skalası çıkart

Yok hacım yok keşke olsada kimse illegal yollar ile uğraş masa mükellef falan boş işler mahallende illaha vardır malı müşavir git konuş
konuşucam hocamda 20bin falan masraf çıkmaz dimi

konuşucam hocamda 20bin falan masraf çıkmaz dimi
Okadar masraf çıkacağını sanmam ama 7 10 k arasında kapanır defter ücretlerine zam gelmedi ise internette ortalama fiyatlar vardır

Okadar masraf çıkacağını sanmam ama 7 10 k arasında kapanır defter ücretlerine zam gelmedi ise internette ortalama fiyatlar vardır
hocam daha bişi kazanmadimki nasıl ödeyeyim. sunucunun tutacağı bile belli değil.

2bin falan olsa sıkıntı yok ama 10bin falan benim için yüksek bir meblağ

2 k dan fazla tutacak o kesin ama
haydaaaa. peki vergi levhası almadan satış yapmanın bir yolu yok mu örneğin. vergi levhası almadan satışı yapsam ay sonu gelmeden vergi levhası falan alamazmıyım.

haydaaaa. peki vergi levhası almadan satış yapmanın bir yolu yok mu örneğin. vergi levhası almadan satışı yapsam ay sonu gelmeden vergi levhası falan alamazmıyım.
Win win durumu olur risk almak gibi birşey olur zaten eğer çok yüksek mebla kazanma durumu yoksa başta yapmana gerek yok

100 200 tl nin kimse peşine düşmez kolay kolay

birisi ürün alır cimere şikayet eder faturam nerde diye fatura kesmemenin cezası kaçtı bilmiyorum

Maalesef. Vergini ödemelisin. Vergi levhan olmadan yaptığın hiçbir düzenli satış yasal değildir.

Gelir elde ettiğin her durumda vergini ödemek zorundasın.

Yurtdışında şirket açsan bile Türkiye'de yaşıyorsan beyan etmelisin.

Under-age/Legal-age fark etmiyor. Türkiye'ye hoş geldin.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl