PayTR veya Tebex gibi ödeme araçlarında vergi nasıl işliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xilvo6597
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.488
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mükellef iyi hocam çoğu webmaster onu kullanıyor, r10 reklamlarıyla bir anda büyüdüler pek şikayette yok sundukları hizmet iyi.
hocam zamanında bir çok hakkında şikayet duyurusunda bulundu en komiği 1224 tl lik faturayı 124.240 olarak kesmeleri idi görüntülü ufak bir toplantı yaptık zamanında cidden üni çıkışlı tüm herkesi toplamışlar gibi belki geliştirdiler ama en sağlıklısı kendin açman en son mali müşavirlerin reklam yapması yasa dışı idi

hocam şimdi ben anlamadım. birniz vergi levhasına gerek yok diyor birniz var. ne yapmam lazım kafam çok karıştı. tahmini olarak sunucu açıldığında 5bin'i geçmez gelir ama vergi mükellefi oluyorum sanırım o şekilde.

hocam şimdi ben anlamadım. birniz vergi levhasına gerek yok diyor birniz var. ne yapmam lazım kafam çok karıştı. tahmini olarak sunucu açıldığında 5bin'i geçmez gelir ama vergi mükellefi oluyorum sanırım o şekilde.
hacım ilk başlarda çok bir beklentin yoksa açmana gerek yok baktın çok gelir geliyor altından kalkamıyorsun bir koşu halledeceksin hepsini bukadar

Başka siteler var mı mukellef.co'dan farklı 3 ayda bir 15.000 tl öedyeceksiniz dediler

Vergi levhası asla asla başta alma zaten ne kazanıcaksın dostum git sosyal medya gelir hesabı aç işini görür.

Vergi levhası asla asla başta alma zaten ne kazanıcaksın dostum git sosyal medya gelir hesabı aç işini görür.
şimdi kafam karıştı ben teyzeme amca'mı diyecegim bunun mantığını anlamadım

peki ikisinin ne gibi farkları var? neden diğer sunucu sahipleri vergi levhası alıyor? bi tık fazla soru sordum kusura bakmayın.

peki ikisinin ne gibi farkları var? neden diğer sunucu sahipleri vergi levhası alıyor? bi tık fazla soru sordum kusura bakmayın.
Hocam bence başlangıçta gerek yok, siz bilirsiniz tabi

Ben şikayet edildim. Dün evime geldiler işte kesinlikle şirket açmak gerekiyor. mukellef.co'ya soracağım orada şahıs şirketi açılıyormuş online muhasebecisi felan duruma göre yazarım.

Alakası yok adam dedi ki 1 tl bile olsa vergisini ödemen gerekli. Aydan aya değişiyor dedim maliyecilere fazla kazanmadım ama 7 senenin toplamını çıkarmışlar 15 bin tl dediler. Her türlü başınız yanar arkadaşlar internetten satış yapmaya dikkat edin. Yarın benim tüm işlemleri tekrar kontrol edecekler tarihlerine göre eğer dediğiniz gibi oluyorsa bir şey olmaz sanırım. Minenix'den satışlarım vardı başka sitelerdende minenix'i şikayet etmişler. Ordan kazandığım toplam gelir 5849 tl 2 senelik siteydi adam sordu hesapla diye. Bakalım neler olacak.
ben burda ne anlattım başı yanan siz olursunuz maliyeden geldiler 5 bin tl için hocam

ben burda ne anlattım başı yanan siz olursunuz maliyeden geldiler 5 bin tl için hocam
1200 tl için bende incelemeye girdim geçmişe dönük 80 90 k ya yakın para çıkardılar hesabını veremediğim herşeyi sapladılar vergi ülkenin bel kemiği iken kimse kaçırmaz eğer bir güvencen yoksa şahıs şirketi kurup sağlama alacaksın milyarlık şirket değilsen ki biraz daha zorlarsan siyasete girecek çokta uzatmaayacam

1200 tl için bende incelemeye girdim geçmişe dönük 80 90 k ya yakın para çıkardılar hesabını veremediğim herşeyi sapladılar vergi ülkenin bel kemiği iken kimse kaçırmaz eğer bir güvencen yoksa şahıs şirketi kurup sağlama alacaksın milyarlık şirket değilsen ki biraz daha zorlarsan siyasete girecek çokta uzatmaayacam
1200 tl için 90k mı çıkardıdlar ?

Kimse derken milyarlık şirketleri bahss
1200 tl için 90k mı çıkardıdlar ?
Hesaplar incelemeye girdiği için geriye dönük İbandan aldığım ödeme sitelerinden gelen tüm toplu paraları önüme liste liste döktüler hesabını sordular bende o anki hem yaştan gelen korku hemde baskı ile anlattım toplamından ceza yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl