paytr ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oktayarass

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Oktay

Discord:

Oktay

selam beyler, ben paytr ye başvuru yaptım bir kaç kere ama bi türlü kabul etmediler destek açtım ama aynı şeyi söyleyip durdular ben anlamadım uygun değilsiniz diye reddedip durdular nasıl başvuru yapılır düzgün şekilde yardımcı olun lütfen

bide shopier var bende ama onu bi türlü bağlayamadım siteye

selam beyler, ben paytr ye başvuru yaptım bir kaç kere ama bi türlü kabul etmediler destek açtım ama aynı şeyi söyleyip durdular ben anlamadım uygun değilsiniz diye reddedip durdular nasıl başvuru yapılır düzgün şekilde yardımcı olun lütfen
paytr vermiyor artık minecraft sunucularına, shopier'ı bağlamak için leaderos kullanıyorsan detaylı anlatımı var.

Detaylı anlatımı nerden bulabilirim

PayTR artık Minecraft sunucularına pos sağlamıyor.

Shopier de sanal pos tarafını kapattı. Eskiden pos almış kişiler bu ay itibariyle artık kullanamayacak diye biliyorum.

+30 aktif oyuncunuz varsa Paywant'a başvurabilirsiniz. Oradan onay alanlar var.

PayTR artık Minecraft sunucularına pos sağlamıyor.

Shopier de sanal pos tarafını kapattı. Eskiden pos almış kişiler bu ay itibariyle artık kullanamayacak diye biliyorum.

+30 aktif oyuncunuz varsa Paywant'a başvurabilirsiniz. Oradan onay alanlar var.
Shopier'ın yeni ödeme api'si çıktı artık tekrardan kurulum yapıldığında kullanılabiliyor. Paywant'a başvurup almıştım gayet güzeldi aslında ama oda ödeme tarafında Ziraat kartlarını desteklemiyor hemde yatırım esnasında T.C kimlik numarası doğum tarihi kimlik seri no gibi bir çok şey istiyor müşteriden. Bu yüzden oyuncular yatırmaktan vazgeçebilir, shopier'ın yeni modülü kullanıma daha uygun gibi sanki artık.

Çok teşekkürler ilginiz için shopier oldu çok mutlu oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl