oktayarass
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Oktay
Discord:
Oktay
Oktay
Oktay
kkayaaaa
paytr vermiyor artık minecraft sunucularına, shopier'ı bağlamak için leaderos kullanıyorsan detaylı anlatımı var.selam beyler, ben paytr ye başvuru yaptım bir kaç kere ama bi türlü kabul etmediler destek açtım ama aynı şeyi söyleyip durdular ben anlamadım uygun değilsiniz diye reddedip durdular nasıl başvuru yapılır düzgün şekilde yardımcı olun lütfen
Oktay
kkayaaaa

apcu
kkayaaaa
Shopier'ın yeni ödeme api'si çıktı artık tekrardan kurulum yapıldığında kullanılabiliyor. Paywant'a başvurup almıştım gayet güzeldi aslında ama oda ödeme tarafında Ziraat kartlarını desteklemiyor hemde yatırım esnasında T.C kimlik numarası doğum tarihi kimlik seri no gibi bir çok şey istiyor müşteriden. Bu yüzden oyuncular yatırmaktan vazgeçebilir, shopier'ın yeni modülü kullanıma daha uygun gibi sanki artık.PayTR artık Minecraft sunucularına pos sağlamıyor.
Shopier de sanal pos tarafını kapattı. Eskiden pos almış kişiler bu ay itibariyle artık kullanamayacak diye biliyorum.
+30 aktif oyuncunuz varsa Paywant'a başvurabilirsiniz. Oradan onay alanlar var.
Oktay
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!