Tasarım Paylaşım | Minecraft Banner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığın kişi zaten çocuktu. Keşke öyle bir şey yapmasaymış. Eline sağlık, iyi yapmışsın.
Yardımımız dokunsun dedik burnumuzdan geldi , değerli yorumun için teşekkürler <3
( şahıs kendisini 16 yaşında tanıtıyor ancak 7. sınıfa gidiyor )

Gördüğüm en iyi acemisin sanırım. Güzel gelişme kat etmişsin ama tasarım çalınmaya değer değil.

Babays.

Gördüğüm en iyi acemisin sanırım. Güzel gelişme kat etmişsin ama tasarım çalınmaya değer değil.

Babays.
Teşekkür ederim.Bu tasarımı nereden çalmışım bana 1 adet benzer veya aynısı olan tasarım gösterir misin ?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.Bu tasarımı nereden çalmışım bana 1 adet benzer veya aynısı olan tasarım gösterir misin ?
İyide ben çaldın demedim ki, hemen niye celallendin sen. :D

Merhabalar , başımdan geçen talihsiz bir olay sonucu şahsın tasarımımı izinsiz kullanması sonra tasarımımı paylaşmaya karar verdim.​
İzinsiz kullanıp paylaşmış birisi, ben buna çalmak derim. Dolayısıyla bu tasarımı çalmanın değmeyeceğini söyledim. Bu kadar basit.

İyide ben çaldın demedim ki, hemen niye celallendin sen. :D

İzinsiz kullanıp paylaşmış birisi, ben buna çalmak derim. Dolayısıyla bu tasarımı çalmanın değmeyeceğini söyledim. Bu kadar basit.
Özür dilerim :D Ilk başta ben de aynı şekilde anladım sonra bir 2 dakika geçince çevirdim kusura bakmayın.Güzel yorumun için teşekkür ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl