Tasarım Paylaşım | Minecraft Banner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !
Elmaslar
224
Minecraft
ultraPvP_

Discord:

Riqude#1881

Merhabalar , başımdan geçen talihsiz bir olay sonucu şahsın tasarımımı izinsiz kullanması sonra tasarımımı paylaşmaya karar verdim.Hiçbir Şekilde By Riqude vs eklemedim alan almış zaten.Iyi kullanımlar.

Tasarım görseli.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Indirmek linki için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüstotal için

Kötü Yorumlar Alsan'da Çabalamaya Devam Ha? :D

Güzel görünüyor.

Kötü Yorumlar Alsan'da Çabalamaya Devam Ha? :D
Tüm insanların da yaşadığı gibi ilerlediği yolda önlerine zorluklar çıkacaktır ancak bunlara göğüs geremez isek yok olup gideriz. İşte asıl iştede bu ya .
Bende önüme çıkan zorluklara göğüs gerip hep ileriyi hedefliyorum İIleri ileri ve daha ilerisi
Yılmak yok , hep daha iyisi <3​
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel görünüyor.
Teşekkür ederim.​

Türk sunucularının bir kesiminin konu tasarımları kötü oluyor. Bu tür tasarımlar sunarak destek olduğunuz için sağ olun.​

Degisik olmus anlamadim ama gereksiz.

O silindirlerin yarıçapını bir türlü bulamamışımdır :D

Güzel olmuş yorumun için teşekkürler.

Yorumun için teşekkürler yazmışım. Kusuruma bakma konu açmak kafa yapıyor bazen :D

Moderatör tarafından düzenlendi:
O silindirlerin yarıçapını bir türlü bulamamışımdır :D

Güzel olmuş yorumun için teşekkürler.
Discord eklersen yardımcı olabilirim. Riqude#1592

Türk sunucularının bir kesiminin konu tasarımları kötü oluyor. Bu tür tasarımlar sunarak destek olduğunuz için sağ olun.​
Teşekkür ederim , umarım klasikleşmiş Türk sunucularının önüne geçmemizde bir gıdım katkım olmuştur.

Degisik olmus anlamadim ama gereksiz.
Gereksiz demen acaba anlamadığından kaynaklanıyor olabilir mi.Burada tasarımın gereksizliğini veya gerekliğini nerede kullanacağını değil , tasarımın görsel kalitesini göze hitap etmesini tartışıyoruz.Sen çok yanlış gelmişsin

Merhabalar , başımdan geçen talihsiz bir olay sonucu şahsın tasarımımı izinsiz kullanması sonra tasarımımı paylaşmaya karar verdim.Hiçbir Şekilde By Riqude vs eklemedim alan almış zaten.Iyi kullanımlar.

Tasarım görseli.

Indirmek linki için

Virüstotal için
Merhaba güzel bir tasarım ama ben bu işlerden anlamıyorum :D Benim için editlermisiniz :) Discord : HopeLess#8188

Aslında benim içindi ama arkadaş paylaşmış :) (Canın sağolsun gardaşş!!)

Aslında benim içindi ama arkadaş paylaşmış :) (Canın sağolsun gardaşş!!)
Kullanmana hiçbir şekilde iznim yok , discord profilinde'de kullanıyorsun zaten.Tasarım bana ait istediğim şekilde paylaşır , istediğim şekilde kullanırım.

Yaptığın kişi zaten çocuktu. Keşke öyle bir şey yapmasaymış. Eline sağlık, iyi yapmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl