Lukcraft55
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 15
- Minecraft
- HazarUcar
Discord:
Hazar#0322
Arkadaşlar ben bi banka skripti kullanıyorum banka skriptinde birkaç kısmı nasıl yapacağımı bilmiyorum ChestCommands ile menülü bi skript ancak para göndermede menü kullanamam.
bunu /bankgönder yazdıktan sonra isim yazıp enterlayıp sonra da para miktarını yazıp enterlayıp yapmak istiyorum menüde para göndere tıklayınca menü kapanıcak ve ekranda "Para Gödermek İstediğin Kişiyi Yaz" yazısı çıkıcak çevrimiçi oyunculardan bir isim girdiğimizde ondan sonra ekranda "Göndermek İstediğin Para Miktarını Yaz" çıkacak sonra para miktarını yazıcaz ve para göndericek yazıları title olarak yapılmasını istiyorum şimdiden teşekkürler.
Sunucu sürümü: 1.16.2
Eklentiler
Skript
SkQuery
WildSkript
TuSKe
Kod:
command /bankgönder [<offlineplayer>] [<number>]:
trigger:
remove arg-2 from {banka.miktar.%player%}
add arg-2 to {banka.miktar.%arg 1%}
send "&aPara gönderme başarılı, kalan paranız: &b&l%{banka.miktar.%player%}% &b&lSP"
command /bankparabak [<offlineplayer>]:
trigger:
send "&a%arg 1% &dadlı kişinin bankadaki parası: &b&l%{banka.miktar.%arg 1%}% &b&lSP"
bunu /bankgönder yazdıktan sonra isim yazıp enterlayıp sonra da para miktarını yazıp enterlayıp yapmak istiyorum menüde para göndere tıklayınca menü kapanıcak ve ekranda "Para Gödermek İstediğin Kişiyi Yaz" yazısı çıkıcak çevrimiçi oyunculardan bir isim girdiğimizde ondan sonra ekranda "Göndermek İstediğin Para Miktarını Yaz" çıkacak sonra para miktarını yazıcaz ve para göndericek yazıları title olarak yapılmasını istiyorum şimdiden teşekkürler.
Sunucu sürümü: 1.16.2
Eklentiler
Skript
SkQuery
WildSkript
TuSKe
Son düzenleme: