Çözüldü Para bugu ile herkese para attılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melih159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.950
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChestShop'u kaldır sanalmarket kullan . ChestShop'un plugin paketinde açığı olabilir bu zamana kadar böyle bişey yaşamadım ya o isimle girilir yada yapılamaz ? :(
sadece chestshoptan yapılmıyorki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dostum tüm market eklentilerini sil ve sanal market kullanmaya başla acilen.
sanal market sunucuda mevcut ama ben markette yaptım normal

Bir şeyler sattığınızda da bir market kurduğunuzda da komutlarla oluyor yapılan işlemler, düzgün bir logger plugini kurarsanız tam olarak ne yapılıyor inceleyip sorunu bulabiliriz

kullandığınız düzgün güncel vault u atarmısınız biriniz onu yükleyeyim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
çok teşekkür ederim

olayın işlemesi şu şekilde çözdüm ama çözüm bulamadım mesela market oluşturdum 100 tl lik adam 100 tl si varken 1 tl at dedi attım içinde olan tüm itemleri alıyor parası gitmeden ve bana sürekli para geliyor

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim

olayın işlemesi şu şekilde çözdüm ama çözüm bulamadım mesela market oluşturdum 100 tl lik adam 100 tl si varken 1 tl at dedi attım içinde olan tüm itemleri alıyor parası gitmeden ve bana sürekli para geliyor
QuickShop kullanmanı öneririm bug sadece ChestShop kaynaklı gibi duruyor

çok teşekkür ederim

Buna benzer bir bug biliyorum Essentials güncelleştirilirek düzeliyodu deneybilirsin

Jar'ı sil ve yeni jarla değiştir.

Bize ChestShop configini bırakabilir misin?

Ayrıca Hazır paket kullanıyorsan Grupları kontrol etmeni öneririm. Yetkilerden kaynaklı olan bir şey olabilir Belki de tüm oyuncular yapabiliyordur

şuan ki hiçbir essentials verisi gitmeden nasıl güncelleyebilirim
Direk essentials.jar'ları silerek 2.17.98 Buildini indirebilirsin Baştan uyarayım /hat permi farklı ve LuckPerms Harici çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl