Çözüldü Para bugu ile herkese para attılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melih159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.950
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melih159

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
48
Minecraft
MelihBey39
merhaba sabah 6 da 2 kişi oyuna girip bir oyuncudan 100k para istemiş ve attığında gelenler sınırsız para basmaya başlamış 300m gibi rakamlar (önceki günde biri market tabelasından yapmıştı yan hesabına 10 kez ufak miktarda paralar attı daha sonra onun için market tabelaları ücretsiz hale geldi adamın adıda market falan değildi) acil yardıma ihtiyacım var

AdminShop, Market, ya da sunucu adınız ChestShop'da yazıyormu? O hesabı engellermisiniz.

Muhtemelen hazır paket kullanıyorsunuz. Paketi siz yapmış olsaydınız nerde ne yaptığınızı bilirdiniz. ?
evet paket hazır diyebiliriz ama default halinde aldım içine eklemeler düzenlemeler yaptım kötü birşey yaptığım anlamına gelmiyor bu imayla neden söylediniz anlayamadım

Şunu diyim siz belkide bu plugin paketini ilk defa görüyorsunuz ama onlar önceden oynamışlar belkide sunucu açıp kullananlar bile vardır ve paketin neresinde ne açık ne bug olduğunu rahatlıkla bilen birisi bunu yapmış olabilir . Daha dikkatli olmalıydınız :(

Şunu diyim siz belkide bu plugin paketini ilk defa görüyorsunuz ama onlar önceden oynamışlar belkide sunucu açıp kullananlar bile vardır ve paketin neresinde ne açık ne bug olduğunu rahatlıkla bilen birisi bunu yapmış olabilir . Daha dikkatli olmalıydınız :(
tamam ama adamların yaptığı bug çok acayip en kral sunucularda bile yapılabildiğini söylüyorlar pay komutu chestshop gibi market vs hertürlü olaydan gerçekleştiriyorlar bu bugu

İstersen bi /market ve /sell hand buglarını dene belkide bi yerde açık vardır /market'de alınan item /sell hand veya /sell all da daha pahalıya satabiliyorlar dır?

İstersen bi /market ve /sell hand buglarını dene belkide bi yerde açık vardır /market'de alınan item /sell hand veya /sell all da daha pahalıya satabiliyorlar dır?
yok gözümle gördüm o şekilde değil chestshop oluşturdu ama kendi ismiyle market falan değil çubuk satıyor shopta yan hesap onu alıyor istediği kadar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yok gözümle gördüm o şekilde değil chestshop oluşturdu ama kendi ismiyle market falan değil çubuk satıyor shopta yan hesap onu alıyor istediği kadar
birkezde normal markette yaptılar yan hesabına para attı 10,15 kez parasını düşürdü biraz sonra marketteki tabelalar ona ücretsiz oldu

Vault, chestshop plugininizi değiştirin. Vanishten onları izleyin.

Neden detaylı bir log sistemi kurup ne yaptıklarına bakmıyorsunuz, default log sisteminde bile girilen komutlar gözüküyor. Neler yapıldığına dair bilgilere ulaşmamız lazım

Vault, chestshop plugininizi değiştirin. Vanishten onları izleyin.
evet bug vault tan kaynaklı son sürümünü indirdim vaultun ama hala aynı

Neden detaylı bir log sistemi kurup ne yaptıklarına bakmıyorsunuz, default log sisteminde bile girilen komutlar gözüküyor. Neler yapıldığına dair bilgilere ulaşmamız lazım
söylüyorum ya para atarak komut girerek değil market oluşturuyor adam

loglardan takip ettim zaten

ChestShop'u kaldır sanalmarket kullan . ChestShop'un plugin paketinde açığı olabilir bu zamana kadar böyle bişey yaşamadım ya o isimle girilir yada yapılamaz ? :(

Dostum tüm market eklentilerini sil ve sanal market kullanmaya başla acilen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl