Çözüldü PaperSpigot 1.8.8 Sunucu Çökme Sorunu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abinizloo0107

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Arkadaşlar sunucuyu daha yeni açtım sürekli kapanıp duruyor oyuncular oynayamaz hale geldi lütfen yardım edin.

Sunucu rami:5 GB

Server sürümü:

bLMV1G.png

Pluginler:
vJ862m.png

Hata:

[Server console handler/ERROR]: Exception handling console input
java.io.IOException: Input/output error

Tam Log:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
uygunsuz plugin olabilir bence veya server dosyalarında bir hata

Son düzenleme:
tabelalara her ne yazdıysanız tabelalar crash verdirtiyor

FrameProject hata veriyor hocam

Arkadaşlar sunucuyu daha yeni açtım sürekli kapanıp duruyor oyuncular oynayamaz hale geldi lütfen yardım edin.

Sunucu rami:5 GB

Server sürümü:

bLMV1G.png

Pluginler:
vJ862m.png

Hata:

[Server console handler/ERROR]: Exception handling console input
java.io.IOException: Input/output error

Tam Log:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
FrameProtect ve EnabledSings baya bi hata vermiş
Dipnot : Online-Mod Açıkmış :D Onu Fark Ettim Ama bu hata değil haberin olsun gözüme çarptı orda :D

FrameProtect pluginini sildim hala düzelmedi tabelayıda nerden düzelteceğimi bulamadım

Kod:
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-BALANCE §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-BUY §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-SELL §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-TRADE §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-FREE §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-KIT §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-MAIL §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-ENCHANT §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-GAMEMODE §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-HEAL §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-INFO §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-SPAWNMOB §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-TIME §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-WEATHER §7/ §cenabledSigns
şunlardan bahsediyoruz.

Canım zaten enabledsigns diye plugin var demedim enabledsigns hatası var onu bulun dedim :D
plugini var demedim zaten enabledsigns ile alakası yok bu essentials dedim. Enabledsigns diye bir hatayı ben ilk defa senden duyuyorum açıkla da öğrenelim.
Essentials config kısmında acaba
Kod:
enabledSigns:
  - color
  - balance
  - buy
  - sell
  - trade
  - free
  - disposal
  - warp
  - kit
  - mail
  - enchant
  - gamemode
  - heal
  - info
  - spawnmob
  - repair
  - time
  - weather
bunlar ile mi oynadınız ?

Kod:
[15:24:39] [Server thread/INFO]: [Essentials] Enabling Essentials vTeamCity
[15:24:39] [Server thread/INFO]: Surum uyumsuz.
[15:24:39] [Server thread/INFO]: git-PaperSpigot-"8b18730" (MC: 1.8.8)
[15:24:39] [Server thread/INFO]: 1.8.8-R0.1-SNAPSHOT
Essentials güncelle ayrıca PaperSpigot 1.8 kullan.

BENIMDE BAŞIMA GELMİŞTİ ESSENTİALS I SİL YADA GÜNCELLE DÜZELMEZ İSE TÜM PLUGİNLERİ TEK TEK YUKLE SIL HEPSINI TEK TEK AT 1 TANE ATTIN DIREK RELOAD 1 TANE AT RELOAD OYLE OYLE DENE MUTLAKA HATA VEREN BULUNUR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl