Sol Reklam

Çözüldü PaperSpigot 1.8.8 Sunucu Çökme Sorunu !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Abinizloo0107

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Puanlar
0
Arkadaşlar sunucuyu daha yeni açtım sürekli kapanıp duruyor oyuncular oynayamaz hale geldi lütfen yardım edin.

Sunucu rami:5 GB

Server sürümü:

bLMV1G.png

Pluginler:
vJ862m.png

Hata:

[Server console handler/ERROR]: Exception handling console input
java.io.IOException: Input/output error

Tam Log:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
uygunsuz plugin olabilir bence veya server dosyalarında bir hata

Son düzenleme:
FrameProject hata veriyor hocam

Arkadaşlar sunucuyu daha yeni açtım sürekli kapanıp duruyor oyuncular oynayamaz hale geldi lütfen yardım edin.

Sunucu rami:5 GB

Server sürümü:

bLMV1G.png

Pluginler:
vJ862m.png

Hata:

[Server console handler/ERROR]: Exception handling console input
java.io.IOException: Input/output error

Tam Log:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
FrameProtect ve EnabledSings baya bi hata vermiş
Dipnot : Online-Mod Açıkmış :D Onu Fark Ettim Ama bu hata değil haberin olsun gözüme çarptı orda :D

FrameProtect pluginini sildim hala düzelmedi tabelayıda nerden düzelteceğimi bulamadım

Kod:
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-BALANCE §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-BUY §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-SELL §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-TRADE §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-FREE §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-KIT §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-MAIL §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-ENCHANT §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-GAMEMODE §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-HEAL §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-INFO §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-SPAWNMOB §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-TIME §7/ §cenabledSigns
[15:24:39] [Server thread/ERROR]: §8[§cSunucu§8] =§7Bilinmeyen esya §c-WEATHER §7/ §cenabledSigns
şunlardan bahsediyoruz.

Canım zaten enabledsigns diye plugin var demedim enabledsigns hatası var onu bulun dedim :D
plugini var demedim zaten enabledsigns ile alakası yok bu essentials dedim. Enabledsigns diye bir hatayı ben ilk defa senden duyuyorum açıkla da öğrenelim.
Essentials config kısmında acaba
Kod:
enabledSigns:
  - color
  - balance
  - buy
  - sell
  - trade
  - free
  - disposal
  - warp
  - kit
  - mail
  - enchant
  - gamemode
  - heal
  - info
  - spawnmob
  - repair
  - time
  - weather
bunlar ile mi oynadınız ?

Kod:
[15:24:39] [Server thread/INFO]: [Essentials] Enabling Essentials vTeamCity
[15:24:39] [Server thread/INFO]: Surum uyumsuz.
[15:24:39] [Server thread/INFO]: git-PaperSpigot-"8b18730" (MC: 1.8.8)
[15:24:39] [Server thread/INFO]: 1.8.8-R0.1-SNAPSHOT
Essentials güncelle ayrıca PaperSpigot 1.8 kullan.

BENIMDE BAŞIMA GELMİŞTİ ESSENTİALS I SİL YADA GÜNCELLE DÜZELMEZ İSE TÜM PLUGİNLERİ TEK TEK YUKLE SIL HEPSINI TEK TEK AT 1 TANE ATTIN DIREK RELOAD 1 TANE AT RELOAD OYLE OYLE DENE MUTLAKA HATA VEREN BULUNUR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı