aykutkvl
Merhaba,Paperdaki anti xray özelliği açmama rağmen çalışmıyor, dünya dosyalarının içerisinde de paper a ait bir yml dosyası yok. Acilen yardım edebilirseniz çok sevinirim.
aykutkvl
Merhaba,Orebfuscator kullanınca görünmez chunklar oluşuyor, herkes hangi chunkta kaldıysa o chunkta sıkışıp kalıyorlar.
chunk-gc:
enabled: true
interval: 200
max-chunks: 256
1.16.5Sunucunuzun taban versiyonu nedir ?
umut54
Tamam paper.yml dosyası içerisinden ayarlamalısınız. Eğer paper yoksa sunucu forkunuz farklıdır. Sunucu dosyalarınızın ekran görüntüsünü atma şansınız var mı ?1.16.5
Paper.yml de var purpur.yml de var tuinity.yml de var, normalde hepsi geliyor mu bilmiyorum.Tamam paper.yml dosyası içerisinden ayarlamalısınız. Eğer paper yoksa sunucu forkunuz farklıdır. Sunucu dosyalarınızın ekran görüntüsünü atma şansınız var mı ?
umut54
Hangi fork ile sunucuyu başlattığınızı biliyor musunuz ? Paketi nereden aldınız ?Paper.yml de var purpur.yml de var tuinity.yml de var, normalde hepsi geliyor mu bilmiyorum.
Sunucu dosyalarını eve geçince atayım.
Paper, NourseProjectden aldım.Hangi fork ile sunucuyu başlattığınızı biliyor musunuz ? Paketi nereden aldınız ?
umut54
Sunucunuzun forku paper ise mesela neden purpur.yml var ?Paper, NourseProjectden aldım.
Bilmiyorum, yardımlarınız için teşekkürler, engine-mod: 2 yapınca anti x-ray çalıştı.Sunucunuzun forku paper ise mesela neden purpur.yml var ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!