Çözüldü paper.yml Anti-Xray açma acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appliepee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 688
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

appliepee

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Paperdaki anti xray özelliği açmama rağmen çalışmıyor, dünya dosyalarının içerisinde de paper a ait bir yml dosyası yok. Acilen yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Paperdaki anti xray özelliği açmama rağmen çalışmıyor, dünya dosyalarının içerisinde de paper a ait bir yml dosyası yok. Acilen yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Merhaba,

Paper sunucunda paper.yml dosyasının olmaması birkaç nedenden kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle, Paper’ı doğru bir şekilde indirmemiş olabilirsin ya da yükleme sırasında bir eksiklik olmuş olabilir. Bu durumda, en güncel Paper sürümünü resmi PaperMC web sitesinden indirip yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Ayrıca, eğer sunucunu bir eklenti veya başka bir araçla yüklediysen, bu da dosyaların tam olarak oluşturulmamasına neden olmuş olabilir. Manuel olarak Paper’ı indirip sunucu dosyalarına eklemek iyi bir çözüm olabilir.
Eğer sunucunda başka eklentiler varsa, bu eklentiler bazı dosyaların oluşturulmasını engelleyebilir. Diğer eklentileri devre dışı bırakıp tekrar kontrol etmeyi deneyebilirsin.

Ayrıca Anti-XRAY için bu eklentiyi tercih edebilirsiniz,
Orebfuscator

Orebfuscator kullanınca görünmez chunklar oluşuyor, herkes hangi chunkta kaldıysa o chunkta sıkışıp kalıyorlar.

Orebfuscator kullanınca görünmez chunklar oluşuyor, herkes hangi chunkta kaldıysa o chunkta sıkışıp kalıyorlar.
Merhaba,

Orebfuscator kullanırken görünmez chunkların oluşması, genellikle yapılandırma ayarlarından veya sunucu kaynaklarından kaynaklanıyor. Bu durumu düzeltmek için bazı şeyler yapabilirsin.

Öncelikle, Orebfuscator’ın ayar dosyası olan config.yml dosyasını kontrol et. Burada use-legacy-chunks ayarının false olduğundan emin ol. Eğer bu ayar true ise, görünmez chunk sorunlarına neden olabilir. Ayrıca obfuscate-non-ores ayarının etkisini de gözden geçir; bu ayar tüm blokları gizlemek için kullanılır, ancak performans sorunlarına yol açabilir.

Sunucu ayarlarında chunk yükleme ile ilgili bazı ayarlar da görünmez chunk sorunlarına neden olabilir. paper.yml dosyasındaki chunk ayarlarını kontrol et ve şu şekilde olması gerekir,

Kod:
chunk-gc:
  enabled: true
  interval: 200
  max-chunks: 256

Eğer sunucunun kaynakları sınırlıysa, bu da Orebfuscator’ın performans sorunlarına yol açmasına neden olabilir. Sunucu kaynaklarını artırarak bu durumu düzeltebilirsin.

Son olarak, eğer Orebfuscator ile sorun yaşamaya devam ediyorsan, başka bir eklenti kullanmayı düşünebilirsin. Bazı oyuncular, X-ray koruması için farklı eklentileri tercih edebiliyor. Umarım bu çözümler sorununuzu halletmene yardımcı olacaktır.

Dostum söylediğin hiçbir şey dosyalarda yok.

Sunucunuzun taban versiyonu nedir ?

Tamam paper.yml dosyası içerisinden ayarlamalısınız. Eğer paper yoksa sunucu forkunuz farklıdır. Sunucu dosyalarınızın ekran görüntüsünü atma şansınız var mı ?
Paper.yml de var purpur.yml de var tuinity.yml de var, normalde hepsi geliyor mu bilmiyorum.
Sunucu dosyalarını eve geçince atayım.

Paper.yml de var purpur.yml de var tuinity.yml de var, normalde hepsi geliyor mu bilmiyorum.
Sunucu dosyalarını eve geçince atayım.
Hangi fork ile sunucuyu başlattığınızı biliyor musunuz ? Paketi nereden aldınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl