ÖZEL TAVUKLAR YARDIM LAZIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wizzy1301MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.519
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W

Wizzy1301MC

Ziyaretçi
ÖZEL TAVUK
Bunu Yapabilen varsa Yardımcı olurmusunuz ?

çilli.png
DELİ TAVUK.png

kırpık horoz.png
şampiyon tavk.png

Şuan telefonda olmasan atardım :/ sabaha kadar yardım bulamazsan sabah pc ye gectigimda atarım

Umarım bulursun. Güzel bir eklentiye benziyor.

Bulabilen banada atabilir mi ?.

Şimdi yapayımda tavuğun üstüne gelince o bilgi varya onu yapamam

Üstteki fotoğtraflara göre hazırladım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

komutlar:

/dtavuk
/ştavuk
/khoroz
/çhoroz

permler. tav.uk

op olmayanların moderatorler ws üstteki komutları kullanabilmesi için tav.uk permini vermelisin

konu çözüldüyse bildir

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

komutlar:

/dtavuk
/ştavuk
/khoroz
/çhoroz

permler. tav.uk

op olmayanların moderatorler ws üstteki komutları kullanabilmesi için tav.uk permini vermelisin

konu çözüldüyse bildir
Hemen Deniyorum .[DOUBLEPOST=1514797201,1514797049][/DOUBLEPOST]

komutlar:

/dtavuk
/ştavuk
/khoroz
/çhoroz

permler. tav.uk

konu çözüldüyse bildir
Bide Bi istegim daha var tabi Yapabilirsen Özel İnekler Diye bi konu daha var skript istek de onu hala yapamadılar bide sen bakarmısın

bekledaha önce kendime göre kodlamıştım atıyorum...[DOUBLEPOST=1514797449,1514797308][/DOUBLEPOST]

permission: in.ek

komutlar

/minek
/sdana
/bdana
/inek

Bide bi sorunum var skript ekledigimde error veriyo CraftBukkit mi kullanmalıyım ? nye hata veriyor ?
emin değilim ama skQuery,skrayfall,wildskript gerekebilir bende şuan hata yok[DOUBLEPOST=1514798173,1514797892][/DOUBLEPOST]konu çözüldümü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl