W
Wizzy1301MC
Ziyaretçi
Muro#9292
Bana Ait Değil.@DjuitieTR bak bakalım seninkinlerdenmi
Hala Yardım Gelmedi :( Yardımcı OlabilirmisinŞimdi yapayımda tavuğun üstüne gelince o bilgi varya onu yapamam
Hemen Deniyorum .[DOUBLEPOST=1514797201,1514797049][/DOUBLEPOST]Üstteki fotoğtraflara göre hazırladım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
komutlar:
/dtavuk
/ştavuk
/khoroz
/çhoroz
permler. tav.uk
op olmayanların moderatorler ws üstteki komutları kullanabilmesi için tav.uk permini vermelisin
konu çözüldüyse bildir
Bide Bi istegim daha var tabi Yapabilirsen Özel İnekler Diye bi konu daha var skript istek de onu hala yapamadılar bide sen bakarmısınÜstteki fotoğtraflara göre hazırladım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
komutlar:
/dtavuk
/ştavuk
/khoroz
/çhoroz
permler. tav.uk
op olmayanların moderatorler ws üstteki komutları kullanabilmesi için tav.uk permini vermelisin
konu çözüldüyse bildir
Bide bi sorunum var skript ekledigimde error veriyo CraftBukkit mi kullanmalıyım ? nye hata veriyor ?bekledaha önce kendime göre kodlamıştım atıyorum...[DOUBLEPOST=1514797449,1514797308][/DOUBLEPOST]Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
permission: in.ek
komutlar
/minek
/sdana
/bdana
/inek
emin değilim ama skQuery,skrayfall,wildskript gerekebilir bende şuan hata yok[DOUBLEPOST=1514798173,1514797892][/DOUBLEPOST]konu çözüldümü ?Bide bi sorunum var skript ekledigimde error veriyo CraftBukkit mi kullanmalıyım ? nye hata veriyor ?
skriptler dogru ama tavuklar bişey droplamıyor ??emin değilim ama skQuery,skrayfall,wildskript gerekebilir bende şuan hata yok[DOUBLEPOST=1514798173,1514797892][/DOUBLEPOST]konu çözüldümü ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!