batuşş
Birisi mi Spawnlandı?
Merhaba,
Kapsamlı ve özelleştirilmiş bir Skyblock server projesi üzerinde çalışıyorum ve bu projeyi hayata geçirebilecek deneyimli bir developer arıyorum. Projeme dair detaylar, yalnızca ilgili kişilerle özel olarak paylaşılacaktır.
Aradığım yazılımcıda bulunması gereken temel özellikler:
Teşekkürler!
Discord:batu142
Kapsamlı ve özelleştirilmiş bir Skyblock server projesi üzerinde çalışıyorum ve bu projeyi hayata geçirebilecek deneyimli bir developer arıyorum. Projeme dair detaylar, yalnızca ilgili kişilerle özel olarak paylaşılacaktır.
Aradığım yazılımcıda bulunması gereken temel özellikler:
- Skyblock ve Minecraft Server Geliştirme Deneyimi: Skyblock tarzı oyun sistemlerine hakim, Minecraft plugin geliştirme konusunda deneyimli olmalı.
- Özel Sistemler ve Özelleştirme Yeteneği: Projeme dair birçok özel sistem tasarlandı ve yazılımcının bu tür özel özellikler geliştirebilmesi gerekiyor.
- Veritabanı Yönetimi: İleri seviye veritabanı yönetimi bilgisi ve sistemlere entegre edebilme becerisi.
- Performans Optimizasyonu: Yüksek oyuncu sayısına dayanabilecek, lag ve performans sorunlarına karşı çözümler geliştirebilmeli.
- İyi İletişim: Düzenli iletişim ile proje geliştirme sürecinde aktif bir iş birliği.
Teşekkürler!
Discord:batu142