Bulundu Özel Skyblock Sistemleri Geliştirebilecek Tecrübeli Developer Aranıyor!(Ücretli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batuşş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 240
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuşş

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Batupvo
Merhaba,

Kapsamlı ve özelleştirilmiş bir Skyblock server projesi üzerinde çalışıyorum ve bu projeyi hayata geçirebilecek deneyimli bir developer arıyorum. Projeme dair detaylar, yalnızca ilgili kişilerle özel olarak paylaşılacaktır.

Aradığım yazılımcıda bulunması gereken temel özellikler:

1. Skyblock ve Minecraft Server Geliştirme Deneyimi: Skyblock tarzı oyun sistemlerine hakim, Minecraft plugin geliştirme konusunda deneyimli olmalı.
  2. Özel Sistemler ve Özelleştirme Yeteneği: Projeme dair birçok özel sistem tasarlandı ve yazılımcının bu tür özel özellikler geliştirebilmesi gerekiyor.
  3. Veritabanı Yönetimi: İleri seviye veritabanı yönetimi bilgisi ve sistemlere entegre edebilme becerisi.
  4. Performans Optimizasyonu: Yüksek oyuncu sayısına dayanabilecek, lag ve performans sorunlarına karşı çözümler geliştirebilmeli.
  5. İyi İletişim: Düzenli iletişim ile proje geliştirme sürecinde aktif bir iş birliği.
İlgilenen developerların bana özelden ulaşmalarını bekliyorum.

Teşekkürler!
Discord:batu142

Size yardımcı olmak isterim. Discord üzerinden arkadaşlık isteği attım.
Merhaba,

Kapsamlı ve özelleştirilmiş bir Skyblock server projesi üzerinde çalışıyorum ve bu projeyi hayata geçirebilecek deneyimli bir developer arıyorum. Projeme dair detaylar, yalnızca ilgili kişilerle özel olarak paylaşılacaktır.

Aradığım yazılımcıda bulunması gereken temel özellikler:

1. Skyblock ve Minecraft Server Geliştirme Deneyimi: Skyblock tarzı oyun sistemlerine hakim, Minecraft plugin geliştirme konusunda deneyimli olmalı.
  2. Özel Sistemler ve Özelleştirme Yeteneği: Projeme dair birçok özel sistem tasarlandı ve yazılımcının bu tür özel özellikler geliştirebilmesi gerekiyor.
  3. Veritabanı Yönetimi: İleri seviye veritabanı yönetimi bilgisi ve sistemlere entegre edebilme becerisi.
  4. Performans Optimizasyonu: Yüksek oyuncu sayısına dayanabilecek, lag ve performans sorunlarına karşı çözümler geliştirebilmeli.
  5. İyi İletişim: Düzenli iletişim ile proje geliştirme sürecinde aktif bir iş birliği.
İlgilenen developerların bana özelden ulaşmalarını bekliyorum.

Teşekkürler!
Discord:batu142

Yardımcı olabilirim

Merhaba, yardımcı olmak isterim. Discord'dan ekledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl