Özel Discord Bot Yapabilecek Varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ehtiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.542

Ehtiyar

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
58
Minecraft
Ehtiyar

Discord:

ehtiyar

Sunucu dc herkese özel mesaj gönderme

bot altında sürekli değişen yazı ekleme

bu kadar yardımcı olan teşekür ederim.

sunucuda ki herkese pm yollayan bot illegal bir şey. şikayet edildiği taktirde discord'un yöneticisi ceza alabilir, banlanabilir daha da ileriye götürebilirler.

sunucuda ki herkese pm yollayan bot illegal bir şey. şikayet edildiği taktirde discord'un yöneticisi ceza alabilir, banlanabilir daha da ileriye götürebilirler.
neden dostum ? ilgili linki atabilir misin ?

Bu yüzden sana bir tane sadece altındaki yazı sürekli değişen bir tane yazayım vereyim. İlgili durum Discord TOS'te olması lazım. Mesaj broadcastlemek yasak diye biliyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İstediğin botu yapabilirim laki dm mesaj discord kuralları gereği yasak hesabınız yasaklanabilir veya botunuz siline bilir dahada ileriye gidebilir bu tür şeyler @DoctorOne da dediği gibi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
okumanız gerek.

Son düzenleme:
Mesaj göndermiyor.
Edit SS :
1572969531409.png

Çalışmıyor Reis

1572985160489.png

Arkadaş bunun gibi bir bot istiyor. İnternette biraz araştırma yaparak kendi botunu da çok kolay bir şekilde yazabilirsin. Bütün dosyaları temin etmen mümkün.

Ekli dosyayı görüntüle 96270

Arkadaş bunun gibi bir bot istiyor. İnternette biraz araştırma yaparak kendi botunu da çok kolay bir şekilde yazabilirsin. Bütün dosyaları temin etmen mümkün.
Hocam bu arada aynısını yazdım.
Çalışmıyor Reis
Bot token'ini doğru girdiğine emin misin veya Bilgisayarında Java mı yok? Test ettim, çalışıyordu. Buyur şuan yaptığım test burada :
work.gif

Son düzenleme:
Bot tokenini almak için plugine çektiğim videoyu bırakayım.

Bu videodan Botu nasıl oluşturacağın ve invite atacağın kısımlarını izlesen yeterli. Oradaki TOKEN'i de uygulamaya yapıştıracaksın.

dan kendine bot oluştur
dan da bot dosyası bul hafan rahat tabi bot yazmak daha iyi ama js bilmen gerek
Çokta bilmesine gerek yok, ve sadece JS ile değil Python, Java için hazır API'lar mevcut, bu arayüzü Java ile yazdım. Muhtemelen C/C++ için de hazır bir API vardır. Diğer diller için de API'lar mevcuttur.

Kodları ücretsiz paylaşan discord adreslerinden araştırabilirsin.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl