portlek#5502
neden dostum ? ilgili linki atabilir misin ?sunucuda ki herkese pm yollayan bot illegal bir şey. şikayet edildiği taktirde discord'un yöneticisi ceza alabilir, banlanabilir daha da ileriye götürebilirler.
DoctorOne#8868
Bu yüzden sana bir tane sadece altındaki yazı sürekli değişen bir tane yazayım vereyim. İlgili durum Discord TOS'te olması lazım. Mesaj broadcastlemek yasak diye biliyorum.sunucuda ki herkese pm yollayan bot illegal bir şey. şikayet edildiği taktirde discord'un yöneticisi ceza alabilir, banlanabilir daha da ileriye götürebilirler.
BloodyX#4069
DoctorOne#8868
dravenhazretleri
DoctorOne#8868
Hocam bu arada aynısını yazdım.Ekli dosyayı görüntüle 96270
Arkadaş bunun gibi bir bot istiyor. İnternette biraz araştırma yaparak kendi botunu da çok kolay bir şekilde yazabilirsin. Bütün dosyaları temin etmen mümkün.
Bot token'ini doğru girdiğine emin misin veya Bilgisayarında Java mı yok? Test ettim, çalışıyordu. Buyur şuan yaptığım test burada :Çalışmıyor Reis
DoctorOne#8868
BloodyX#4069
DoctorOne#8868
Çokta bilmesine gerek yok, ve sadece JS ile değil Python, Java için hazır API'lar mevcut, bu arayüzü Java ile yazdım. Muhtemelen C/C++ için de hazır bir API vardır. Diğer diller için de API'lar mevcuttur.dan kendine bot oluşturDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.dan da bot dosyası bul hafan rahat tabi bot yazmak daha iyi ama js bilmen gerekDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!