Oyunlar için ekran kartı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iQueenK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.660
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I

iQueenK

Ziyaretçi
DX 10 Ekran kartım ve eski bir monitörüm var, değiştirmem gerek. Çok kötüler öyle söyleyim. Kendime monitör seçtim fakat, ekran kartından pek anladığım söylenemez. Valorant, gta v vs. oyunlar oynayacağım. Sizce hangisi daha iyi?

Şöyle değerlendirin lütfen : 1. Ekran kartı daha iyi çünkü... | 2. Ekran kartı daha iyi çünkü...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    33 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    37,7 KB · Görüntüleme: 38
İmkan var ise GT1030 daha mantıklı olacaktır.

Şu 2sini seçtim gayet ucuz ve gt1030 galiba dx 12 burdakilere imkan var hangisi iyiyse onu almak istiyorum.

GT1030 hem nesil olarak hem de model olarak GT710'dan daha iyi bir ekran kartı. İmkanınız varsa onu tercih etmelisiniz.

Rica ederim.

bütceniz nedir bilmiyorum ama bütce olarak liste yaptım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Önerdiğin 1050 ti'ı tavsiye etmiyorum, tek fanlı olan versiyon bence biraz düşük ki tek fan günümüz oyunları için çok da iyi bir tercih değil bence. Bende İzoly'nin 1050 ti'ı var ve soğutması falan çok yeterli msi'ın 1050 ti ından falan çok fark yok arada 5-6 fps falan oynuyor maximum. Her neyse izoly'nin 1050 ti ının açmadığı oyun yok ve sıkıntısız takılmadan çoğu oyunu oynatır tavsiye ederim.

Önerdiğin 1050 ti'ı tavsiye etmiyorum, tek fanlı olan versiyon bence biraz düşük ki tek fan günümüz oyunları için çok da iyi bir tercih değil bence. Bende İzoly'nin 1050 ti'ı var ve soğutması falan çok yeterli msi'ın 1050 ti ından falan çok fark yok arada 5-6 fps falan oynuyor maximum. Her neyse izoly'nin 1050 ti ının açmadığı oyun yok ve sıkıntısız takılmadan çoğu oyunu oynatır tavsiye ederim.
Cümlemde de belirttiğim gibi bütce bilmediğim için kendimce sıralama yaptım bende.

bütceniz nedir bilmiyorum ama bütce olarak liste yaptım.

GT1030 GT730'dan daha ucuz ve nesil olarak daha yeni ve performanslı. GT 730 alınması israf dışında bir şey olmaz.

GT1030 GT730'dan daha ucuz ve nesil olarak daha yeni ve performanslı. GT 730 alınması israf dışında bir şey olmaz.
Diğer arkadaşa da belirtiğim gibi."bütce bilmediğim için kendimce sıralama yaptım" bunu anlamak zor değil ısrarla söylememe ragmen.

Diğer arkadaşa da belirtiğim gibi."bütce bilmediğim için kendimce sıralama yaptım" bunu anlamak zor değil ısrarla söylememe ragmen.
Hocam anlatamadığım durum şu: GT730 fiyat olarak GT1030'dan daha pahalı ve eski bir kart rastgele seçip atmışsınız gibi duruyor.

Hocam anlatamadığım durum şu: GT730 fiyat olarak GT1030'dan daha pahalı ve eski bir kart rastgele seçip atmışsınız gibi duruyor.
Bende ısrarla belirtmeme ragmen halen anlamadıgınız nokta arkadaş bi bütce vermemiş bende bütce vermediği için kafama göre fiyat verdim bu şu değil ki en az 1000 tl ekran kartı arıyorum dese ki dememiş bende bilmediğim için aklındaki fiyatı minimumdan maximum göre fiyat geçirdim şuan daha nasıl anlata bilirim size ?.
Screenshot_1.png

Yok illa pahalı olsun derseniz ki demiyeceğinizi biliyorum önerim. GeForce RTX 3080 Ti derim

Son düzenleme:
Bende ısrarla belirtmeme ragmen halen anlamadıgınız nokta arkadaş bi bütce vermemiş bende bütce vermediği için kafama göre fiyat verdim bu şu değil ki en az 1000 tl ekran kartı arıyorum dese ki dememiş bende bilmediğim için aklındaki fiyatı minimumdan maximum göre fiyat geçirdim şuan daha nasıl anlata bilirim size ?.
Ekli dosyayı görüntüle 193090
Yok illa pahalı olsun derseniz ki demiyeceğinizi biliyorum önerim. GeForce RTX 3080 Ti derim
:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl