Çözüldü Oyundan Çıkınca Kaldığım Yerden Başlıyor Çakma Lobi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Strongs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strongs

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
SourceCode

Discord:

strongsaire.exe

Oyundan Çıkınca Kaldığım Yerden Başlıyor

Oyuna girdikten sonra oyuncuyu spawn noktasına ışınlayan bir Skript veya eklenti kullanmalısınız. Eğer Authme eklentisini kullanıyorsanız /authme setspawn komutu ile sunucuya katılan oyuncuların ışınlanacağı yeri seçebilirsiniz.

Bunu basit bir Skript ile yapacak olursak:

Kod:
join:
    wait a tick
    teleport event-player to {set::spawn}

command setspawn:
    permission: op
    trigger:
        set {set::spawn} to location of player
        send "&eSpawn bölgesi seçildi!"

Sunucuya katılan oyuncuların ışınlanacağı yeri /setspawn komutu ile belirleyebilirsiniz, iyi forumlar <3

Oyuna girdikten sonra oyuncuyu spawn noktasına ışınlayan bir Skript veya eklenti kullanmalısınız. Eğer Authme eklentisini kullanıyorsanız /authme setspawn komutu ile sunucuya katılan oyuncuların ışınlanacağı yeri seçebilirsiniz.

Bunu basit bir Skript ile yapacak olursak:

Kod:
join:
    wait a tick
    teleport event-player to {set::spawn}

command setspawn:
    permission: op
    trigger:
        set {set::spawn} to location of player
        send "&eSpawn bölgesi seçildi!"

Sunucuya katılan oyuncuların ışınlanacağı yeri /setspawn komutu ile belirleyebilirsiniz, iyi forumlar <3
hocam authme var ama anlamadığım bir şekilde kaldığım yerden devam ediyor

hocam authme var ama anlamadığım bir şekilde kaldığım yerden devam ediyor
/authme setspawn komutu ile oyuncuların sunucuya katıldıktan sonra ışınlanacağı yeri seçtiniz mi? Sorun bu değilse Skript'i kullanmayı deneyin.

/authme setspawn komutu ile oyuncuların sunucuya katıldıktan sonra ışınlanacağı yeri seçtiniz mi? Sorun bu değilse Skript'i kullanmayı deneyin.
hocam authme setspawn ayarlı zaten birde skriptin aynısı bende var çalışıyor ama her sunucuyu kapat aç yaptığımda tekrar setspawn ayarlamam gerekiyor yani skript bir ilşe yaramaz

pluginler çakışıyor olabilir mi

hocam authme setspawn ayarlı zaten birde skriptin aynısı bende var çalışıyor ama her sunucuyu kapat aç yaptığımda tekrar setspawn ayarlamam gerekiyor yani skript bir ilşe yaramaz

Skript büyük ihtimalle değişkenleri kaydetmiyor olabilir. Skript klasörünüzde bulunan config.sk, backups ve variables.csv dosyalarını silin ve yeniden başlatın. Sunucunuzu kapatırken /stop komutu ile kapattığınızdan emin olun, bu önbellekte olan verileri kaybolmadan kaydetmesini sağlar.
Authme'nin neden oyuncuyu spawn bölgesine taşımadığını anlamadım, panel üzerinde herhangi bir hata var mı gözlemleyin ve varsa lütfen bizimle burada paylaşın. Ek olarak başka bir hesapta deneyin veya kendi hesabınızdan op yetkisini alıp deneyin.

Ek spawn komutları:
/setworldspawn (Minecraft'ın dünyasının başlangıç noktasını belirler)
/mv setspawn (Multiverse eklentisini kullanıyorsanız bu o dünyaya katılan oyuncuların başlayacağı konumu belirler.)

Skript büyük ihtimalle değişkenleri kaydetmiyor olabilir. Skript klasörünüzde bulunan config.sk, backups ve variables.csv dosyalarını silin ve yeniden başlatın. Sunucunuzu kapatırken /stop komutu ile kapattığınızdan emin olun, bu önbellekte olan verileri kaybolmadan kaydetmesini sağlar.
Authme'nin neden oyuncuyu spawn bölgesine taşımadığını anlamadım, panel üzerinde herhangi bir hata var mı gözlemleyin ve varsa lütfen bizimle burada paylaşın. Ek olarak başka bir hesapta deneyin veya kendi hesabınızdan op yetkisini alıp deneyin.

Ek spawn komutları:
/setworldspawn (Minecraft'ın dünyasının başlangıç noktasını belirler)
/mv setspawn (Multiverse eklentisini kullanıyorsanız bu o dünyaya katılan oyuncuların başlayacağı konumu belirler.)
tamamdır yaptım hocam birde authme'de login olmadan haraket edemiyoruz onu nasıl açarız

tamamdır yaptım hocam birde authme'de login olmadan haraket edemiyoruz onu nasıl açarız
Oyuncular giriş yapmadan hareket etme, eşyalar ile etkileşime girme, yerden eşya alma, blok kırma vb. gibi davranışlar sergileyemez. Böyle bir ayarın açılıp/kapatılabileceğini sanmıyorum, varsa bile kullanmanızı asla önermem. Bu hesapların korunmasını ve güvende olmasını sağlar; eklentinin de amacı budur.

İyi forumlar <3

Oyuncular giriş yapmadan hareket etme, eşyalar ile etkileşime girme, yerden eşya alma, blok kırma vb. gibi davranışlar sergileyemez. Böyle bir ayarın açılıp/kapatılabileceğini sanmıyorum, varsa bile kullanmanızı asla önermem. Bu hesapların korunmasını ve güvende olmasını sağlar; eklentinin de amacı budur.

İyi forumlar <3
son soru sorucam birde hub sunucu kurucam ama sunucuya girerken yavaş giriyor yada sunucu listelerken reload atınca sonradan gözüküyor

Konu başlığında belirtilen sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum, yaşadığınız diğer sorunları ve kafanızdaki soruları ayrı başlıklar altında konu açarak cevap aramalısınız, anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl