Strongs
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- SourceCode
Discord:
strongsaire.exe
strongsaire.exe

_thread
/authme setspawn komutu ile sunucuya katılan oyuncuların ışınlanacağı yeri seçebilirsiniz.join:
wait a tick
teleport event-player to {set::spawn}
command setspawn:
permission: op
trigger:
set {set::spawn} to location of player
send "&eSpawn bölgesi seçildi!"
strongsaire.exe
hocam authme var ama anlamadığım bir şekilde kaldığım yerden devam ediyorOyuna girdikten sonra oyuncuyu spawn noktasına ışınlayan bir Skript veya eklenti kullanmalısınız. Eğer Authme eklentisini kullanıyorsanız/authme setspawnkomutu ile sunucuya katılan oyuncuların ışınlanacağı yeri seçebilirsiniz.
Bunu basit bir Skript ile yapacak olursak:
Kod:join: wait a tick teleport event-player to {set::spawn} command setspawn: permission: op trigger: set {set::spawn} to location of player send "&eSpawn bölgesi seçildi!"
Sunucuya katılan oyuncuların ışınlanacağı yeri /setspawn komutu ile belirleyebilirsiniz, iyi forumlar <3

_thread
/authme setspawn komutu ile oyuncuların sunucuya katıldıktan sonra ışınlanacağı yeri seçtiniz mi? Sorun bu değilse Skript'i kullanmayı deneyin.hocam authme var ama anlamadığım bir şekilde kaldığım yerden devam ediyor
strongsaire.exe
hocam authme setspawn ayarlı zaten birde skriptin aynısı bende var çalışıyor ama her sunucuyu kapat aç yaptığımda tekrar setspawn ayarlamam gerekiyor yani skript bir ilşe yaramaz/authme setspawn komutu ile oyuncuların sunucuya katıldıktan sonra ışınlanacağı yeri seçtiniz mi? Sorun bu değilse Skript'i kullanmayı deneyin.
strongsaire.exe

_thread
hocam authme setspawn ayarlı zaten birde skriptin aynısı bende var çalışıyor ama her sunucuyu kapat aç yaptığımda tekrar setspawn ayarlamam gerekiyor yani skript bir ilşe yaramaz
strongsaire.exe
tamamdır yaptım hocam birde authme'de login olmadan haraket edemiyoruz onu nasıl açarızSkript büyük ihtimalle değişkenleri kaydetmiyor olabilir. Skript klasörünüzde bulunan config.sk, backups ve variables.csv dosyalarını silin ve yeniden başlatın. Sunucunuzu kapatırken /stop komutu ile kapattığınızdan emin olun, bu önbellekte olan verileri kaybolmadan kaydetmesini sağlar.
Authme'nin neden oyuncuyu spawn bölgesine taşımadığını anlamadım, panel üzerinde herhangi bir hata var mı gözlemleyin ve varsa lütfen bizimle burada paylaşın. Ek olarak başka bir hesapta deneyin veya kendi hesabınızdan op yetkisini alıp deneyin.
Ek spawn komutları:
/setworldspawn (Minecraft'ın dünyasının başlangıç noktasını belirler)
/mv setspawn (Multiverse eklentisini kullanıyorsanız bu o dünyaya katılan oyuncuların başlayacağı konumu belirler.)

_thread
Oyuncular giriş yapmadan hareket etme, eşyalar ile etkileşime girme, yerden eşya alma, blok kırma vb. gibi davranışlar sergileyemez. Böyle bir ayarın açılıp/kapatılabileceğini sanmıyorum, varsa bile kullanmanızı asla önermem. Bu hesapların korunmasını ve güvende olmasını sağlar; eklentinin de amacı budur.tamamdır yaptım hocam birde authme'de login olmadan haraket edemiyoruz onu nasıl açarız
strongsaire.exe
son soru sorucam birde hub sunucu kurucam ama sunucuya girerken yavaş giriyor yada sunucu listelerken reload atınca sonradan gözüküyorOyuncular giriş yapmadan hareket etme, eşyalar ile etkileşime girme, yerden eşya alma, blok kırma vb. gibi davranışlar sergileyemez. Böyle bir ayarın açılıp/kapatılabileceğini sanmıyorum, varsa bile kullanmanızı asla önermem. Bu hesapların korunmasını ve güvende olmasını sağlar; eklentinin de amacı budur.
İyi forumlar <3
Konu başlığında belirtilen sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum, yaşadığınız diğer sorunları ve kafanızdaki soruları ayrı başlıklar altında konu açarak cevap aramalısınız, anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.tamamdır yaptım hocam birde authme'de login olmadan haraket edemiyoruz onu nasıl açarız
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!