EViNDAR
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- MornHub
Discord:
cagdascelebi
cagdascelebi
cagdascelebi
Hocam kusura bakmayın geç cevap veriyorum./papi ecloud download Statistic komutunu kullandıktan sonra %statistic_mine_block% placeholderini ajlbye ekleyerek yapabilirsiniz.
Verdiğim placeholder kırılan bloklar için, koyulan bloklar için maalesef bir placeholder bulamadım fakat %statistic_use_item% placeholderi kullanılan eşyalar için geçerlidir yani koyulan bloklar için kullanmanız pek mantıklı olmaz.Hocam kusura bakmayın geç cevap veriyorum.
Bu verdiğiniz placeholder komutu blokları kırmayı mı sayıyor yoksa eklemeyi mi ?
Edit: Ayrıca %statistic_use_item% şu komutu kullandığımda ve yere blok eklediğimde x2 olarak sayıyor. Yani hiç blok koymayan bir oyuncunun her koyduğu blok x2 ile çarpılıp ekleniyor. Bunun configde bir ayarı vs mi var acaba ?
cagdascelebi
Valla garip bir şekilde yere blok koyunca x2 olarak sayıyordu :D ayrıca mine_block olarak değiştirdim fakat maalesef çalışmadıVerdiğim placeholder kırılan bloklar için, koyulan bloklar için maalesef bir placeholder bulamadım fakat %statistic_use_item% placeholderi kullanılan eşyalar için geçerlidir yani koyulan bloklar için kullanmanız pek mantıklı olmaz.
cagdascelebi
Sadece kırılan blok olarak sıralama yaparsam sıkıntı çıkarmaz ama değil miKoyulan blokları ekstra pluginler veya skript ile kontrol ettirebilirsiniz ama optimizasyon sorunlarına yol açabilir.
umut54
Kırılan blokları zaten oyun kendisi kaydettiği için ekstra sunucuyu yormaz bir sorun olmaz.Sadece kırılan blok olarak sıralama yaparsam sıkıntı çıkarmaz ama değil mi
cagdascelebi
Teşekkür ederim :)Kırılan blokları zaten oyun kendisi kaydettiği için ekstra sunucuyu yormaz bir sorun olmaz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!