Çözüldü Oyuncunun kırdığı ve koyduğu tüm blokların top10 a eklenmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EViNDAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 224
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EViNDAR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
MornHub

Discord:

cagdascelebi

Merhaba,
Oyuncuların kırdığı ve eklediği blokların bir top10 listesini yapmaya çalışıyorum. Kill sıralaması, oyun süresi vb gibi sıralamaları yaptım fakat bunu maalesef başaramadım.

ajLeaderboards plugini kullanıyorum

Teşekkürler.

/papi ecloud download Statistic komutunu kullandıktan sonra %statistic_mine_block% placeholderini ajlbye ekleyerek yapabilirsiniz.

/papi ecloud download Statistic komutunu kullandıktan sonra %statistic_mine_block% placeholderini ajlbye ekleyerek yapabilirsiniz.
Hocam kusura bakmayın geç cevap veriyorum.
Bu verdiğiniz placeholder komutu blokları kırmayı mı sayıyor yoksa eklemeyi mi ?
Edit: Ayrıca %statistic_use_item% şu komutu kullandığımda ve yere blok eklediğimde x2 olarak sayıyor. Yani hiç blok koymayan bir oyuncunun her koyduğu blok x2 ile çarpılıp ekleniyor. Bunun configde bir ayarı vs mi var acaba ?

Hocam kusura bakmayın geç cevap veriyorum.
Bu verdiğiniz placeholder komutu blokları kırmayı mı sayıyor yoksa eklemeyi mi ?
Edit: Ayrıca %statistic_use_item% şu komutu kullandığımda ve yere blok eklediğimde x2 olarak sayıyor. Yani hiç blok koymayan bir oyuncunun her koyduğu blok x2 ile çarpılıp ekleniyor. Bunun configde bir ayarı vs mi var acaba ?
Verdiğim placeholder kırılan bloklar için, koyulan bloklar için maalesef bir placeholder bulamadım fakat %statistic_use_item% placeholderi kullanılan eşyalar için geçerlidir yani koyulan bloklar için kullanmanız pek mantıklı olmaz.

Koyulan blokları ekstra pluginler veya skript ile kontrol ettirebilirsiniz ama optimizasyon sorunlarına yol açabilir.

Verdiğim placeholder kırılan bloklar için, koyulan bloklar için maalesef bir placeholder bulamadım fakat %statistic_use_item% placeholderi kullanılan eşyalar için geçerlidir yani koyulan bloklar için kullanmanız pek mantıklı olmaz.
Valla garip bir şekilde yere blok koyunca x2 olarak sayıyordu :D ayrıca mine_block olarak değiştirdim fakat maalesef çalışmadı
Teşekkür ederim desteğin için

Koyulan blokları ekstra pluginler veya skript ile kontrol ettirebilirsiniz ama optimizasyon sorunlarına yol açabilir.
Sadece kırılan blok olarak sıralama yaparsam sıkıntı çıkarmaz ama değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl