Bulundu Oyuncuların Tabeladan Sınırsız ıtem alabılmesı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tesqo21

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
1
Minecraft
Tesqo21

Discord:

BuuPSanaA#4037

arkadaslar chestshop plugınını bı turlu ayarlayamadım admınshop sıkıntılı forumda varmı bılmıyorum tabelaya belırlı bı ıtem koyup oyuncuların o tabelaya tıkladıgı zaman sandıgın ıcınde sınırsız bı sekılde belırledıgım ıtemden alabılmelerını ıstıyorum bu tabela gorunumlu sandıkları mapın bıyerlerıne saklamayı dusunuyrum onceden Legendcrafttr wardı skypvp belkı bılırsınız orda vardı tabela muhabbetı bı turlu bulamadım bılen varsa atabılırmı bana plugını

ChestShop ile yapmak çok kolay dostum şu şekilde olması lazım;

1653540342708.png

1. Admin Shop kısmı normal kalacak.
2 .64 Yeri kaç tane item satılacağı.
3. Altındaki bölgeye "B miktar" yazarsanız oyunca miktar kadar ürünü satın alır. Eğer "S miktar" yazarsanız oyuncu miktar kadar ürünü satar.
4. Bu bölüme eşyamızın ingilizce adını veya item kodunu yazıyoruz

Herşey bu kadar.

Ekli dosyayı görüntüle 202395

3. Altındaki bölgeye "B miktar" yazarsanız oyunca miktar kadar ürünü satın alır. Eğer "S miktar" yazarsanız oyuncu miktar kadar ürünü satar.

Herşey bu kadar.

Uata denedim olmuyo uyumlu sürüm indirmeme rahmen kuruyom tabwlayı yere atıyo chest koyuyom arkasına denemek için yine tabelayı yere atıyo

Benim istediğim tarz tabelanın üstünde mesela serverin adı yazcak renkli altındada içindeki itemin adı yazcak 2 şey tıklayınca tabelaya sandık gibi sekme gelcek içi istediğim item dolu olcak acıp kapatınca yenilencek içi öyle bi skirpt varmıdır

Selamlar, quickshop eklentisini kullanabilirsiniz. Sandık tabela ekleyip satabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 202395

Herşey bu kadar.

1653563861952.png

BÖYLE DİYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl